Successos

Un camió perd el remolc en xocar amb un fanal a la CG-1

El remolc amb 12.000 litres de llet es va desprendre de la cabina i va causar danys materials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió de mercaderies va perdre ahir el remolc i la càrrega en xocar contra un fanal a Sant Julià de Lòria. Els fets van tenir lloc pels volts de les nou del matí a la sortida de la rotonda de la depuradora laurediana, a la CG-1 en sentit nord, quan la caixa amb la càrrega del camió, per causes que encara es desconeixen, es va desprendre de la cabina, la part on hi ha el conductor, i va xocar contra un fanal. El remolc, que contenia 12.000 litres de llet, es va desprendre i va circular sense control fins que va xocar contra el mobiliari urbà al marge de la via. L’incident no va causar ferits, tot i que per culpa del sinistre es va malbaratar part de la càrrega del camió.

Una de les hipòtesis dels experts és que el sinistre s’hauria produït en fallar el mecanisme de la cinquena roda, que és on s’uneixen la cabina i el remolc, segons va poder esbrinar el Diari. D’altra banda, el cos de bombers es va desplaçar fins al lloc dels fets a quarts de deu del matí. Els antiincendis van enviar-hi deu agents, un camió de rescat i tres vehicles més que van estar realitzant tasques de neteja, ja que a causa del sinistre hi va haver un vessament de gasoil del camió que es va escampar per la via. Segons fonts dels bombers, es van estar realitzant aquestes tasques de manteniment fins pels volts de la una del migdia.

A causa de l’incident, el servei de Mobilitat va canviar el sentit del carril lent de baixada per tal d’evitar que es produïssin retencions en la circulació dels vehicles. A banda dels bombers, fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos agents de circulació de la parròquia.

El rescat

El camió accidentat es va poder retirar a les 13.10 hores. Segons van apuntar fonts del comú lauredià, per tal de moure’l el personal de l’empresa propietària del camió va desplaçar una grua de gran tonatge que va necessitar l’ajut d’una biga per tal de redreçar la caixa amb la càrrega accidentada. Amb aquest ajut van col·locar el remolc enganxat a una cabina de camió. Fins a les tres de la tarda el cos de circulació de la par­ròquia va estar realitzant tasques de neteja i seguretat a la via. Segons va informar Mobilitat, poc més tard de les tres i acabades les tasques dels agents es va restablir la circulació de la via amb normalitat i el carril de baixada va reprendre el seu funcionament habitual.

Un camió perd el remolc en xocar amb un fanal a la cg-1

Un camió perd el remolc en xocar amb un fanal a la cg-1

tracking