x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Educació

La diada universitària aplega 400 alumnes

L'UdA ha obert les portes als futurs estudiants en una jornada festiva per mostrar les possibilitats que ofereix estudiar-hi
Els alumnes dels tres sistemes gaudeixen plegats d'una arrossada

Els alumnes de batxillerat celebren la diada universitària

Els alumnes dels tres sistemes gaudeixen plegats d'una fideuà i arròs de muntanya

Clàudia Campos T.
Actualitzada 26/04/2018 a les 17:18
Al voltant de 400 alumnes de primer de batxillerat dels tres sistemes educatius han participat avui en la XIV Diada Universitària, a la plaça de la Germandat a Sant Julià de Lòria. La jornada, organitzada per la Universitat d'Andorra (UdA) i el comú de Sant Julià de Lòria, té com a objectiu acostar als futurs estudiants la institució i "mostrar que per estudiar no cal marxar a fora", com ha assegurat el rector de l'UdA, Miquel Nicolau. 
Cap a la una del migdia, un estudiant del batxèlor en informàtica ha presentat als alumnes de batxillerat les possibilitats que té estudiar a aquesta unversitat i seguidament han gaudit del ja tradicional monòleg científic a càrrec de la companyia The Big Van Theory. Després, tots plegats, han pogut gaudir d'una arrossada a la plaça, per tal d'agafar forces abans de seguir amb una sèrie de tallers de magmàtica, drons, infermeria i robòtica, per acostar l'oferta educativa de la universitat als alumnes. Molts dels alumnes que han participat en la jornada universitària han admés que prefereixen marxar fora del país a estudiar, encara que alguns d'ells tenen clar que la primera opció és fer-ho a la Universitat d'Andorra.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts