La policia deté una parella que va acabar a cops una discussió al carrer

Els agents van arrestar un altre home per haver agredit i lesionat la seva dona a la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir diumenge tres persones per violència domèstica en dues agressions que van implicar dos homes i una dona. En el primer cas es van arrestar un home i una dona de 25 i 19 anys respectivament després de barallar-se verbalment i físicament al mig del carrer, a Andorra la Vella. Els fets van tenir lloc pels volts de les sis del matí quan l’home, resident, i la dona, no resident, es van agredir físicament després de mantenir, segons va detallar ahir la policia, “una acalorada discussió de parella” a la via pública.

La segona agressió es va produir a la Massana quan un home hauria atacat la seva parella també després d’una forta discussió. L’arrest va tenir lloc passat un quart de deu del vespre i segons la policia l’atacant, un resident temporal de 25 anys, va pegar la dona, resident, fet que li va provocar diverses lesions. A tots els detinguts se’ls imputa un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

El cos de policia també va detenir la setmana passada sis persones per possessió de drogues. Dilluns 16 d’abril va detenir en un domicili particular de la capital una dona de 18 anys i dos homes de 18 i 25, tots residents, per portar a sobre dos grams d’èxtasi i 0,3 grams de metamfetamina.

Divendres i dissabte es van practicar dues detencions a la frontera del riu Runer. En una d’elles s’hi va veure implicat un no resident de 30 anys que anava de passatger en un turisme particular i portava 0,4 grams de cocaïna. En l’altre es van arrestar dos homes no residents de 23 anys per possessió de 2,7 grams d’speed i 11,3 grams d’haixix entre els dos i també 60,7 grams de bolets al·lucinògens. Segons va informar la policia, tots dos entraven al país en un turisme particular quan van ser controlats.

tracking