Esquí

Els monitors proposen acords puntuals amb les estacions si no hi ha conveni col·lectiu

Els monitors proposen acords puntuals amb les estacions si no hi ha conveni col·lectiuJ. L. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Andorrana de monitors d’Esquí (AAME) proposarà acords puntuals amb les escoles si la temporada vinent tampoc s’arriba a un acord pel conveni col·lectiu amb Ski Andorra. Ho va explicar ahir el tresorer de l’entitat, Remy Guasch, poc abans d’iniciar l’assemblea extraordinària per acabar de votar els punts que no es van poder tancar en l’última trobada. “Individualment amb cada estació o amb cada sector potser sí que arribarem a acords”, va explicar.

Remy va subratllar que la voluntat de l’AAME és arribar a un acord de cara la temporada vinent però “si les empreses es continuen tancant en banda per no negociar demanarem que se’ns doni el material de seguretat”, va dir.

Entre altres qüestions, l’AAME també va acordar tirar endavant una queixa formal, anunciada en l’última assemblea, contra el màxim representant de l’associació homòloga argentina, Martín Bacer, pel que consideren una “ingerència” en temes de país, per les declaracions fetes als mitjans sobre la situació dels monitors d’esquí al Principat. Des de l’AAME mantenen la mà estesa a l’altra associació laboral del sector per arribar a un acord sobre el conveni col·lectiu. “Estem disposats a parlar amb ells”, va destacar Remy.

tracking