Detingut un jove resident després de tenir un accident de cotxe ebri i drogat

Detingut un jove resident després de tenir un accident de cotxe ebri i drogat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada d’ahir un conductor que va patir un accident de trànsit i va donar positiu en el control d’alcoholèmia i en el de drogues que se li van fer a l’hospital, quan els serveis d’emergència el van traslladar per fer-li un reconeixement mèdic. El jove va fer nit al centre hospitalari i després va anar a comissaria en espera de passar a disposició judicial.

Els fets van passar pels volts de les dues de la matinada, quan el resident, de 29 anys, va patir un sinistre a la CG-1, molt a prop de la rotonda de la Margineda, quan circulava tot sol i va topar contra la base d’un pòrtic d’informació. Fins allà es van desplaçar efectius de la policia i dels bombers de la caserna de Santa Coloma, que ràpidament van ajudar el conductor ferit i el van traslladar fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va ser ingressat d’urgència amb un pronòstic de contusions múltiples.

La policia va demanar als metges que li fessin les proves perquè sospitava que podria donar positiu i així va ser, ja que va registrar 0,8 grams d’alcohol per litre de sang i també va donar positiu per cànnabis. El jove va passar la nit a urgències però no tenia ferides importants i ahir al matí ja li van donar l’alta hospitalària, moment en què va ser detingut.

Les causes de l’accident no són clares, però el Seat León que conduïa el detingut va acabar xocant de manera frontal amb el pòrtic. Els agents del cos d’ordre es van assegurar que superés els límits permesos abans de procedir a la detenció, i el fet que donés positiu en drogues també va ser fonamental per poder arrestar-lo perquè per alcohol estava al límit de la sanció administrativa.

tracking