Crèdit Andorrà rep un premi al millor proveïdor de gestió de patrimonis

La publicació financera World Finance ha atorgat a l'entitat andorrana el guardó que reconeix les empreses innovadores i que responen a les exigències actuals del mercat

Seu social de Crèdit Andorrà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

World Finance, revista referent en el món de les finances, ha premiat Crèdit Andorrà amb el guardó 'World Finance Wealth Management' al millor proveïdor de gestió de patrimonis d’Andorra. Aquest reconeixement l'obtenen les entitats innovadores que responen a les exigències actuals del mercat en gestió patrimonial i destaca l’enfocament al client en l’oferta de valor i l’elevada capacitat del banc per entendre i donar una resposta proactiva a les necessitats i als objectius del client en banca privada i gestió d’actius.

Així mateix, la publicació posa en relleu l’esforç de Crèdit Andorrà en innovació i transformació digital de productes i serveis per adaptar-se als canvis del mercat iremarca que l'entitat andorrana té el reconeixement i la confiança dels seus clients.

Crèdit Andorrà ha declaratque el premi posa en relleu la sòlida evolució del banc i en ressalta la fortalesa i el lideratge, alhora que reconeix la seva capacitat d’implementar amb èxit el nou paradigma de negoci.

tracking