x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema finacer

Andbank obté un benefici de 39 milions el 2017

L'entitat gestiona més de 22.200 milions d'euros i ha obtingut un resultat que està un 30% per sobre del pressupostat
Actualitzada 18/04/2018 a les 18:03
El grup financer Andbank va gestionar més de 22.200 milions d'euros de clients el darrer any, fet que consolida el seu lideratge amb un 45,7% de la quota de mercat del país, segons ha informat avui. L'entitat ha assolit un benefici net de 39,2 milions d'euros, un 30% per sobre de les seves prediccions. L'any 2016 el seu benefici va ser de més de 47 milions. L'entitat valora el resultat del 2017 com a positiu, ja que assegura que s'ha produït en un entorn internacional complex, amb uns tipus d’interès en mínims històrics en la zona euro. Segons Andbank, el resultat és degut a "la consolidació del seu model especialitzat en banca privada, a la diversificació geogràfica i a la confiança que els clients han dipositat en l’entitat".
La liquiditat de l'entitat, del 75,80%, i la seva solvència, del 24,57%, es mantenen per sobre de la mitjana del sector europeu, segons destaquen. L’estratègia, la gestió i el perfil de risc del banc mantenen el reconeixement de l’agència Fitch Ratings, que atorga a Andbank una qualificació a llarg termini de BBB amb perspectiva estable.


Reforç de l’equip directiu

Andbank ha reforçat el seu equip directiu amb la incorporació de diversos professionals de prestigi internacional. Antonio Castro, antic conseller delegat de Barclays España, és el nou director general adjunt de l’entitat. Jacobo Baltar s'ha incorporat com a secretari general del Grup i del Consell de l’entitat.
El grup també ha apostat per la implementació d’un govern corporatiu que compleixi la CRD IV. L'entitat compta amb Jorge Maortua com a nou membre independent del Consell.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts