Un jove resulta detingut per robar una gossa de la canera

La policia arresta un home de 23 anys per falsificar un contracte de lloguer

Un jove resulta detingut per robar una gossa de la canera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove resident de 19 anys va resultar detingut la setmana passada en sostreure una gossa d’una gàbia de la canera. Els fets van tenir lloc dilluns, quan el presumpte autor hauria aprofitat per extreure una femella de raça pastor belga malinois de la canera oficial de Govern. Diverses fonts van confirmar en declaracions al Diari que el jove hauria creat un vincle amb l’animal en anar sovint a la gossera a donar-li menjar. Els responsables de la canera, en veure que l’animal no hi era, van revisar les càmeres de seguretat i van alertar les forces de l’ordre. Un dia més tard, el dia 10, els cossos de seguretat van procedir a la detenció del jove, que està acusat d’un delicte de sostracció. L’animal va ser recuperat i es troba altre cop a la canera oficial.

Aquesta és una de les setze detencions que el cos de policia va efectuar la setmana passada. Entre aquestes també destaca la detenció d’una dona resident de 46 anys com a presumpta autora d’un delicte de violació de domicili, i la seva parella, de 23, com a presumpte autor d’un delicte de falsedat de document. Fonts policials van explicar al Diari que els fets es van produir dilluns passat quan una dona va arribar al seu domicili i s’hi va trobar el pany trencat i una dona de 46 anys a dins. Les forces de l’ordre, en arribar al lloc dels fets, van comprovar que el contracte que tenia la dona era fals, l’autèntica llogatera del pis era la dona resident de 46 anys, que hauria decidit compartir pis amb la seva parella sentimental, i aquest presumptament hauria falsificat un contracte de lloguer, sense la coneixença de la seva parella.

En l’àmbit de la salut pública, la policia va realitzar dues detencions, d’un home i una dona. En ambdós casos els detinguts posseïen cocaïna en el moment de la seva detenció. Tanmateix, tres persones van ser arrestades per delictes contra la seguretat del trànsit, en tots els casos els presumptes autors van donar positiu en el control d’alcoholèmia després de causar accidents de danys materials.

Finalment, entre les detencions destacades hi ha la d’una dona no resident de 27 anys, acusada d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. La dona hauria estat detinguda en possessió d’una bossa folrada que hauria utilitzat per inhibir les alarmes de seguretat i robar peces de roba per valor de 160 euros. Una vegada detinguda, es va constatar que volia usar una identitat falsa.

tracking