Quatre 'start-ups' aconsegueixen una inversió de 415.000 euros

L'interès dels professionals s'ha obtingut arran de la jornada d'inversió organitzada per Andorra Telecom per a promoure projectes d'emprenedoria

Quatre empreses presentades al Demo Day aconsegueixen inversióArxiu ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre empreses emergents (start-ups) que es van presentar alDemoDay, una jornada d'inversió organitzada per Andorra Telecom el passat 20 de novembre, ja han obtingut recompensa. Aquestes propostes, tres d'elles del Niu, han obtingut finançament per part de diversos inversors per tal de poder desenvolupar-les. En total s'ha aconseguit concretar inversions per 415.000 euros, una injecció de capital que representa un important impuls a l'emprenedoria.Tot i això, les converses entre empresaris i emprenedors continuen obertes, pel que es podria acabar tancant alguna altra operació en lessetmanes vinents, segons ha informat el responsable del Niu, MiquelGouarré.Gouarréha mostrat satisfacció pels resultats aconseguits perquè "demostren que elDemoDayés un format atractiu pels inversors i alhora posenen relleula qualitat dels projectes del Niu".

La trobada va agrupar nou empreses de caràcter tecnològic quevan donar-sea conèixer davant d'una cinquantena de professionals especialistes en finançament provinents d'entitats bancàries, 'familyoffice', fons de capital de risc i 'businessangels'. Tot i que en un principi les rondes de finançament només eren per a projectes incubats d'AndorraTelecom, els organitzadors han ampliat l'abast delDemoDayper permetre a altres start-ups donar-se a conèixer entre els inversors. El Niu té previst celebrar una nova ronda de finançament amb el mateix format en elspropersmesos.

tracking