infraestructura

Els antiheliport afirmen que Torres “ataca” la ciutadania

El portaveu de la plataforma assegura que no han encarregat cap informe acústic sobre l’heliport

Els antiheliport afirmen que Torres “ataca” la ciutadaniaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma contrària a l’aixecament de l’heliport nacional a la zona de les Tresoles, a Encamp, va acusar ahir el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, d’atacar la ciutadania i de “menystenir-la”. El portaveu dels veïns, Alfons Miralles, va aclarir que la plataforma no va encarregar l’informe acústic sobre l’heliport al qual es va referir dimarts passat el ministre Torres i que va qualificar d’incomplet. Miralles va afirmar que les declaracions del titular d’Ordenament Territorial van ser “un lapsus molt revelador” perquè va mostrar que “vol acusar la plataforma de ser una oposició política com ja ha fet durant tot aquest any al Consell General i a les diverses intervencions que ha fet”. “Nosaltres no tenim els mitjans econòmics [per encarregar cap informe] de què disposa Govern o els partits perquè no som una plataforma política”, va remarcar.

Alfons Miralles va recordar que encara no han rebut els informes tècnics de l’executiu i va posar en relleu que l’estratègia de Torres és fer esperar la plataforma fins tenir uns resultats favorables. “És una política que té el senyor ministre de fets consumats per dir que el farà”, va apuntar.

El portaveu de la plataforma va reiterar la indefensió dels veïns davant l’executiu i va definir la situació com “el combat entre un pont de terra i un de ferro”. Amb tot, Miralles va congratular-se per la trobada amb el Raonador del Ciutadà, Marc Vila, que una comissió de la plataforma va dur a terme ahir. “El Raonador ha estat molt atent a les nostres queixes per veure si ens pot ajudar, ja que el Govern està obertament en contra de nosaltres”, va dir, i va apuntar que els veïns ara esperen que Vila es reuneixi amb el cap de Govern o amb “qui faci falta” per intentar resoldre el conflicte.

tracking