Ingressa a la presó el principal detingut de l'operació antidroga 'Espai'

El segon arrestat pels fets va quedar en llibertat després de prestar declaració a la Batllia

Ingressa a la presó el principal detingut de l'operació antidroga 'Espai'SFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El resident de 31 anys que la policia va detenir la matinada de dissabte després de constatar que duia a sobre 9,4 grams de cocaïna embolcallats en 13 dosis i, per tant, aparentment, destinats a la venda ha ingressat al centre penitenciari de la Comella després de passar a disposició judicial i declarar a la Batllia. A banda de la droga, la policia va confiscar-li també en un primer moment 740 euros que acumulava distribuïts en bitllets de 10, 20 i 50 euros. Posteriorment, i al domicili de l’arrestat, els agents van localitzar 40,3 grams més de l’estupefaent i també fraccionada en embolcalls, en aquest cas 42. Per això, el cos d’ordre determinava que “aquesta presumiblement estava destinada a la venda al detall”. Al detingut, ara en presó provisional, se li imputa un delicte major contra la salut pública.

L’endemà de la detenció del resident de 31 anys la policia arrestava un segon implicat en l’operació que s’ha batejat com a Espai, un resident de 27 anys. Aquest, segons van explicar fonts properes al cas, va quedar en llibertat després de ser posat a disposició judicial i prestar declaració. I és que el que se li imputaria seria consum de droga.

La policia calcula que el volum de droga comissada hauria tingut un valor d’aproximadament 3.000 euros en la distribució al carrer. Tanmateix, avançaven que l’o- peració antidroga es mantenia oberta i que no es descartaven noves detencions. Per ara, però, no han transcendit nous arrestos.

Tercera operació

Aquesta és la tercera operació antidroga de l’any, però és la primera en què el cop és contra la venda de cocaïna. En les anteriors s’havien desmantellat un punt de venda de marihuana a Andorra la Vella i un de cultiu (amb un hivernacle requisat a Encamp). En tots dos casos, es continuava amb l’objectiu de lluitar contra la distribució d’estupefaents a menors d’edat.

tracking