x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

Andorra i Indonèsia estudien noves vies de cooperació per impulsar la relació econòmica

Actualitzada 10/04/2018 a les 06:49
El cap de Govern, Toni Martí, va rebre ahir al matí el viceministre d’Afers Exteriors d’Indonèsia, Abdurrahman Mohammad Fachir. En la trobada, ambdós mandataris van coincidir en la voluntat d’explorar noves vies de cooperació per impulsar les relacions econòmiques i culturals entre els dos països. En aquest sentit, segons van informar des de Govern, Martí i Fachir van parlar de temes d’interès comú, tant en l’àmbit bilateral com en el multilateral. La ministra d’Afers Exteriors del Principat, Maria Ubach, també es va reunir amb Fachir per “tractar les relacions entre els dos països així com de la participació dels dos estats en els diferents organismes internacionals”.
Així mateix, el vice-ministre indonesi va celebrar haver pogut organitzar el festival de cultura i música Colors d’Indonèsia el mes d’octubre passat a Andorra i va mostrar interès a repetir l’experiència al Principat durant els pròxims mesos. Abdurrahman Mohammad Fachir també es va trobar ahir amb el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, amb el qual, segons van apuntar des de l’Executiu, va “explorar diverses vies de col·laboració i van acordar impulsar una missió econòmica” entre ambdós països.
Etiquetes
  • #8 Nº8
    (10/04/18 18:05)

    Svp, no critiqueu tant i doneu alternatives. Qué es pot fer al país.
    Vinga, va, proposeu

    Respondre
  • #7 estevet
    (10/04/18 17:37)

    I de què serveix el Dpt. de Protocol de la casa gran? Que son amics de tota la vida? És que malgrat els calers, encara som pagesos representats per pagesos.

    Respondre
  • #6 Jonas
    (10/04/18 12:05)

    Per això volem els polítics? En realitat són tecnòcrates de l'establishment.

    Respondre
  • #5 banbula
    (10/04/18 09:56)

    S'hauria de dir al Cap que als asiatics no se'ls toca d'aquesta manera.En marge d'això,com bé diu algú altre,millor relacions amb els veins que amb paisos llunyants que de poc servirán.

    Respondre
  • #4 Rodrigo
    (10/04/18 09:11)

    Polítics al servei de la globalització i la mundialització, a sou dels impostos i vivint amb subvencions Europees, quina vergonya tot plegat.

    Respondre
  • #3 VILETON
    (10/04/18 09:06)

    Aviat anirem a buscar països desconeguts si continuem així ! Ningú ens vol ! No produïm rès, importem tot i visquem únicament del turisme i del tabac ! Els hi podem explicar com malgastar els diners públics i gestionar les cues de cotxes ! No sé i no entenc que ens pot aportar una relació com aquesta ! Indonèsia no és un exemple en drets humans ! Ridícul !!!! 

    Respondre
  • #2 Un d'aqui
    (10/04/18 08:18)

    No seria millor fer-ho amb Tarrascon ò Balaguer per dir alguna cosa,que no pas amb Indonesia,en aquest pais ja fem riure,si a exteriors no tenen massa feina que els portin a fer controls a la Duana.

    Respondre
  • #1 Indignat
    (10/04/18 07:19)

    Hola! De què ens serveix aquesta relació amb Indonesia? Allà les persones homosexuals són perseguides pel seu govern. Una mica inútil tot plegat no?

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts