comerç

El comerç vol que s'aprofiti l'antiga estació de busos

Proposen utilitzar el terreny per fer una gran entrada al pàrquing del Parc Central

El comerç vol que s'aprofiti l'antiga estació de busosJoan López

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants de l’avinguda Riberaygua volen que l’antiga estació d’autobusos esdevingui un gran accés al pàrquing del Parc Central, amb l’objectiu que els visitants que arribin a la capital per l’avinguda Tarragona hi puguin accedir directament. L’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres recentment ha enviat una carta a la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, per tal de saber quin serà el futur de l’antiga estació d’autobusos. En declaracions al Diari, la representant dels comerciants de Riberaygua, Rosa Pascuet, va dir que estan neguitosos per la situació d’incertesa sobre el nou ús que tindrà aquest emplaçament. “Li hem demanat a la cònsol que ens digui quin serà el futur d’aquests terrenys. Sabem que estan parlant però nosaltres tenim neguit”, va destacar.

Quant a les possibilitats que es faci l’adequació d’aquest espai per tal de facilitar l’entrada de vehicles al Parc Central, Pascuet va explicar que havien “sentit rumors”. En aquesta línia, va ressaltar que “ens encantaria que hi hagués una entrada triomfal al pàrquing del Parc Central” més visible per als vehicles que venen per l’avinguda Tarragona. Per Pascuet, es tracta d’una millora “primordial” que també ajudaria a dinamitzar els comerços de Riberaygua i les travesseres. Segons Pascuet, “la zona més baixa de Riberaygua està més malmesa” i per això va defensar que l’ampliació de l’entrada del pàrquing podria portar més visitants en una zona comercial “dedicada principalment al país”.

Per la seva banda, diversos comerciants critiquen que molts cotxes estacionen als vorals del carrer. “En el tema de l’aparcament hi ha dies que em poso dels nervis. Hi ha gent que deixa el cotxe i se’n va”, va explicar una comerciant. Tot i admetre que “en aquest carrer passa molta gent”, gràcies a la supressió de la zona blava, “hem tingut coses negatives com el tema dels cotxes. Es posen damunt les voreres i no deixen entrar ni sortir”, va insistir.

El comerç vol que s'aprofiti l'antiga estació de busos

tracking