Detenen una dona per comprar amb bitllets de 50 euros falsos

La policia també enxampa ‘in fraganti’ un home mentre comet un robatori en un pis

Detenen una dona per comprar amb bitllets de 50 euros falsosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona no resident va ser detinguda dissabte per utilitzar bitllets falsos. Segons fonts policials, els fets es van produir al Pas de la Casa pels volts de les tres de la tarda. La dona, de 38 anys, havia efectuat una compra en un establiment on hauria pagat amb tres bitllets falsos de cinquanta euros. Les forces de seguretat van assegurar en declaracions al Diari que la sospitosa no va ser controlada en un primer moment, però posteriorment va realitzar una altra compra amb bitllets falsos del mateix valor i aleshores, i gràcies a una descripció, es va controlar la presumpta infractora, a la qual se li van trobar cinc bitllets falsos més. En total la policia va requisar nou bitllets falsificats de cinquanta euros. Un cop en mans de les forces de seguretat, la dona va passar a disposició judicial.

Més detencions

D’altra banda, la policia va enxampar in fraganti un home mentre realitzava un furt en un immoble. Els fets es van produir dissabte a la nit a Sant Julià de Lòria quan un resident, de 49 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni (un furt amb força). Els agents van rebre l’avís pels volts de la mitjanit alertats perquè uns veïns haurien sentit soroll a l’interior d’un pis. En arribar, les forces de l’ordre van trobar la porta forçada i van procedir a l’entrada del pis per fer les pertinents comprovacions. En el moment de la inspecció de l’habitatge, els policies desplaçats van trobar l’home armat amb un tornavís de punta plana i una barra de ferro d’obra. En el moment de la detenció, els agents van detectar que l’home havia agafat diferents claus de l’interior del domicili. Tanmateix, duia a les butxaques vuit xecs bancaris en blanc. Posteriorment el detingut va passar a disposició judicial.

Entre les detencions més destacades que la policia va realitzar al llarg de la setmana passada, dijous es va detenir un home no resident de 31 anys per un delicte contra la salut pública. L’acusat, que va ser detingut a la frontera francoandorrana mentre intentava accedir al Principat amb el turisme, portava 1,2 grams de cocaïna i 4,8 grams d’haixix. Finalment, dimecres una parella, un home de 45 anys i una dona de 29, va ser detinguda per un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Els fets es van produir a les dotze de la nit, quan la policia va ser alertada per una agressió mútua d’una parella. L’home està acusat de tinença d’estupefaents, ja que els agents li van trobar diversos tipus de drogues. També destaquen tres detencions on els presumptes autors estan acusats d’un delicte contra el tràfic jurídic. Es tracta de tres homes no residents, de 33, 36 i 41 anys, que van donar identitats falses als agents. Dos d’ells tenien una ordre de recerca judicial amb detenció, mentre que l’home de 41 anys havia estat controlat pels agents. Finalment, una dona resident va ser detinguda divendres per alteració de l’ordre i amenaces.

VUIT DETINGUTS EN CONTROLS D'ALCOHOLÈMIA

Vuit persones van ser detingudes la setmana passada per delictes contra la seguretat en el trànsit en el dispositiu especial que va engegar la policia contra la conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues. La campanya, que es va iniciar el 24 de març passat i finalitzarà dissabte, té com a objectiu disminuir els accidents de trànsit provocats pel consum d’alcohol. Totes les detencions es van efectuar entre dos quarts d’una i dos quarts de cinc de la matinada. Entre els vuit detinguts hi ha set homes i una dona. El cas més greu va marcar una taxa d’alcoholèmia d’1,36 g/l.

tracking