x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Sant Julià busca una alternativa a RocRoi per al ràfting al Valira

L’empresa concessionària per explotar el circuit ha plantejat abandonar el projecte i el cònsol treballa per trobar un nou soci
La iniciativa del comú de Sant Julià de posar en marxa un circuit de ràfting al riu Valira es troba en punt mort. Les obres estan aturades, hores d’ara és impossible de saber quan es reprendran i l’empresa concessionària de l’explotació ha comunicat a la corporació que té la intenció d’abandonar el projecte. Els treballs de condicionament del riu es van licitar fa un any per un valor de 180.000 euros i havien d’estar acabats en un mes i mig. En aquest moment només s’han gastat 120.000 euros perquè hi ha tot un seguit d’aspectes que es preveien en el
  • #17 N.O.D.O
    (02/04/18 16:04)

    No entonc com el Rafting pot genera tants comentaris contraris, veig molt partidisme !!! No us preocupeu dd la cass, ni Jubilacios, ni del saas que en un mes mal gasta me que sant Julia en 4 anys, pero erre que erre amb el rafting, el Clan de Sanju te molts comentaristas amics. Com es nota que es la parroquia mes sectaria d Andorra, gobernada pels 2 clans mes “andorrans” i caposos.

    Respondre
  • #16 Rolf
    (02/04/18 14:34)

    A mí me encantaría bajar haciendo rafting desde arinsal a s. Julia.

    Respondre
  • #15 VILETON
    (02/04/18 10:57)

    Un cop més, només una sola paraula: RIDÍCUL ! Sembla que no sabem mai fer les coses bé al primer cop ! :) 

    Respondre
  • #14 karlitos
    (01/04/18 23:47)

    Pronto compraran cotxes nous amb els diners robats al poble.....Sant Julià de Lòria esta destinat a governs i politics sense cap respecte, rigor i responsabilitat.

    Respondre
  • #13 Rosa
    (01/04/18 20:22)

    Pel que sembla, la padrina no ha pagat com sempre. I ara qui pagarà tot lo perdut fins ara? Perquè alguns si que han cobrat.

    Respondre
  • #12 Don diners, poderós cavaller
    (01/04/18 18:49)

    De moment tot aquest "affaire" a mogut diners .... potser només es tractava d'això no .....?

    Respondre
  • #11 Cisquet
    (01/04/18 16:54)

    Proposo fer un circuit de surf al riu Valira a Sant Julià, amb un sistema de turbines automàtiques en cas que no hi hagi prou cabdal... no és descabellat, per 3 o 4 millonets d'euros ho tindrien, més 1 millonet més de l'estudi previ. També es podria fer windsurf.

    Respondre
  • #10 RJ
    (01/04/18 16:01)

    Crònica d'una mort anunciada

    Respondre
  • #9 Cebrià
    (01/04/18 15:56)

    Canòlich va dir..
    Sí, aquestes dificultats amb l'empresa  RocRoi poden ser l'excusa perfecta per a esperar a les eleccions comunals del 2019 i que els electors decideixin si volen o no ràfting. Podem aprofitar, a més, per a reclamar al govern els diners gastats en la neteja del riu. Per a salvar-se, Naturlàndia necessita quelcom més que un ràfting urbà.

    Respondre
  • #8 karlitos
    (01/04/18 14:24)

    La culpa de que governi LC la te el poble de Sant Julià, es un poble que no es preparat per la democracia, es un poble sense consciencia i estudis, per tindre un Govern super dotat en gestions i de grands manteniments i de grands invercions amb el plaç de 50 anys que hara sembla un merda i que despres será un merdada....Tenim el millor cónsul i consellers per arruinar un poble, el millor Govern per deixar el poble pitjor de les 7 parroquias que te Andorra el que mes deficit genera, no podem demanar mes, som els millors perque no comprem bragues amb diners publics.......Tenim una cultura i conseller que es la invidia de molts pobles, nomes en supera Trump i King Jo.

    Respondre
Veure’n més
17
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts