x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
INNOVACIÓ

Itàlia es fixa en la gestió turística d'Andorra

Actua ha participat en el congrés Town Meeting Top Italian Destinations a Florència, on ha presentat el model d'innovació turística andorrà
El director d'Actua, Marc Pons, al congrès Town Meeting Top Italian Destinations

Itàlia es fixa en la gestió turística d'Andorra

El director d'Actua, Marc Pons, al congrès Town Meeting Top Italian Destinations

Actua
Actualitzada 23/03/2018 a les 18:27
El director general de Turisme d'Itàlia, Francesco Palumbo, ha posat com a exemple el model d'innovació en la gestió turística d'Andorra, en el marc del Town Meeting Top Italian Destinations a Florència. El director d'Actua, Marc Pons, ha presentat al congrés italià el sistema d'anàlisi de dades per la millora de la gestió turística al país. Al fòrum han participat més de 150 experts de les principals destinacions turístiques italianes: Roma, Florència, Nàpols, Venècia i Milà.
Francesco Palumbo ha presentat Andorra com un país "que es mou en el camp de la innovació" i ha mostrat el seu interès "per conèixer quins són els projectes turístics andorrans". Marc Pons, per la seva banda, ha explicat els models d'anàlisi de dades turístiques andorrans, per desenvolupar serveis turístics personalitzats, segons les inquietuds dels visitants.

A les sessions de treball on ha participat Actua s'ha posat en èmfasi la necessitat d'implementar sistemes de transport que satisfacin les necessitats dels turistes i dels residents. Les diverses ponències del congrés han servit per discutir polítiques de gestió dels fluxos turístics, els problemes, les necessitats socials i les possibles solucions.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts