sanitat

El Govern considera “excel·lent” la cobertura sanitària al Pas de la Casa

L’executiu avaluarà les necessitats del centre mèdic amb el comú d’Encamp i el SAAS

El Govern considera “excel·lent” la cobertura sanitària al Pas de la CasaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern considera que el centre mèdic del Pas de la Casa presta en l’actualitat “un conjunt satisfactori de serveis sanitaris amb una accessibilitat i qualitat excel·lents”. Es tracta de la resposta a una pregunta escrita del conseller general d’SDP, Víctor Naudi, publicada ahir al Butlletí del Consell de General. Tot i això, afegeix, elaborarà un diagnòstic sobre “la situació de funcionament dels serveis, la satisfacció dels usuaris i les necessitats sanitàries dels habitants del Pas”.

El ministeri de Salut ha mantingut diversos contactes amb el comú d’Encamp per tal detectar mancances i propostes de millora sobre la cobertura sanitària en aquest centre. A més, i de forma complementària, també treballa amb el SAAS).

Actualment, per especialitats i serveis, el Pas disposa d’urgències les vint-i-quatre hores del dia i serveis de rehabilitació, de diagnòstic per la imatge i de salut mental, en dies puntuals.

En l’àmbit assistencial també compta amb un servei d’infermeria d’atenció primària i metge de capçalera de dilluns a divendres, una llevadora, una treballadora i dos dentistes que presten serveis privats.

El servei d’urgències l’integren un metge, dues infermeres i un tècnic de transport sanitari; a banda inclou una ambulància de suport vital avançat del servei urgent mèdic (SUM).

Amb la recollida de totes les valoracions, el Govern elaborarà una fotografia general per a una posterior “proposta de recursos i serveis sanitaris que cobreixi les necessitats del Pas”.

tracking