x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Vinculen el concurs de Miss Veneçuela amb prostitució i diners del 'cas BPA'

Diverses miss s’acusen de rebre diners del que Diego Salazar hauria tret de la petroliera PDVSA
Fotografia sobre la qual Quintero va comentar que les miss cobraven de Diego Salazar.

Vinculen el concurs de Miss Veneçuela amb prostitució i diners del 'cas BPA'

Fotografia sobre la qual Quintero va comentar que les miss cobraven de Diego Salazar.

Actualitzada 19/03/2018 a les 19:38
Un grup d’antigues participants en el concurs de Miss Veneçuela ha acusat d’altres miss d’haver rebut diners de Diego Salazar, actualment detingut i que era el cap de la trama que va desviar uns 2.000 milions de dòlars de la petroliera estatal PDVSA a través de societats creades a BPA Serveis i de comptes corrents a Banca Privada d’Andorra. Les miss involucrades, segons les associacions, haurien treballat per a una associació de suport a la infància que estava dirigida per Salazar de la qual rebien importants sumes de diners. El cap de la trama surt en diverses fotografies de la fundació al costat de reines de la bellesa veneçolanes en alguns actes benèfics. “Repartien als més necessitats i a elles els omplien el compte en dòlars trets de la sagnia de PDVSA”, va denunciar Hannelly Quintero, segona classificada de Miss Veneçuela 2007, en declaracions recollides per la premsa veneçolana. Quintero va fer aquest comentari al peu d’una fotografia que mostra en un suposat acte de la “Fundació Diego Salazar”. A la imatge es veuen diverses miss posant i Quintero va comentar que alguna d’elles cobrava de Salazar.
Quintero va assegurar que les joves que es van relacionar amb Diego Salazar van obtenir de manera fraudulenta “apartaments, cotxes, viatges i luxes”, deixant entreveure possibles pràctiques de prostitució de les concursants a canvi dels regals.

La presentadora de televisió i exconcursant Anarella Bono tam­bé va assegurar que són diverses les reines de bellesa vinculades amb Salazar i amb altres empresaris en la fundació. Tot això succeeix mentre la fiscalia veneçolana investiga trames de corrupció dins de l’estatal PDVSA amb pèrdues de milers de milions de dòlars en un país que fa més de quatre anys que passa per una severa crisi econòmica i social. Les autoritats judicials veneçolanes han detingut i empresonat més d’una seixantena de persones relacionades amb el desviament de fons a través dels comptes a BPA i la Batllia instrueix una causa pel mateix motiu en què Salazar, cosí de l’expresident de PDVSA Rafael Ramírez, és considerat el cap de la trama. En el grup participaven directius de la petroliera que concedien concursos públics a canvi de rebre comissions multimilionàries o concedien les assegurances de la petroliera a societats que també pagaven les comissions a la xarxa.
La polèmica ha anat més enllà amb un cúmul de denúncies contra el certamen de bellesa nacional, conegut com la fàbrica de reines, que ha estat acusat de permetre o estimular trobades entre les candidates i els poderosos cercles pròxims al chavisme. Els responsables de l’organització de Miss Veneçuela van assegurar que no tenen coneixement dels “fets descrits”.
Etiquetes
  • #3 marc
    (19/03/18 11:37)

    Doncs la noticia malauradament és del tot certa.....quina creu..

    Respondre
  • #2 doncs ho he buscat per si era cert
    (19/03/18 11:28)

    Doncs he buscat a google el tema per veure si era mentida o inventat i.... resulta que NO.



    És una de les snoticies que més hi ha a venezuela. Poso diferents titulars. Prostitución, corrupción y vínculos con el chavismo, el escándalo que ...

    Exmisses de Venezuela y Fundación Diego Salazar: corrupción, belleza y algo más....
    Miss Venezuela cae en un escándalo de corrupción y prostitución...
    Bé com hi ha mil el llest que diu que és fals es pot cansar si els ha d'obrir un a un. Encara que suposo que per aixó el paguen.

    Respondre
  • #1 Marhuenda Style
    (19/03/18 10:18)

    Sr Poy amb tot el respecte el Sr Inda a Ok diario busca un director adjunt farien bones migues vostes 2, les seves notices tenen la maeixa credibilitat. 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts