x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Equipaments

La residència Solà d'Enclar es convertirà aquest any en centre per a joves amb trastorns de conducta

Govern pagarà 50.000 euros anuals de lloguer a la CASS i invertirà 1 milió en reformar l'edifici
Josep Delgado i Xavier Espot han signat l'acord de lloguer de l'antiga residència Solà d'Enclar

La residència Solà d'Enclar es convertirà aquest any en centre per a joves amb trastorns de conducta

Josep Delgado i Xavier Espot han signat l'acord de lloguer de l'antiga residència Solà d'Enclar

SFGA
Actualitzada 19/03/2018 a les 17:33
El Govern preveu que la residència Solà d'Enclar estigui habilitada abans de final d'any com a centre per a joves amb trastorns de conducta. El ministre d'Afers Socials, Xavier Espot, i el president de la comissió gestora del fons de reserva de jubilació de la CASS, Josep Delgado, han signat avui l'acord de lloguer pel qual l'executiu abonarà 50.000 euros anuals per l'edifici. El conveni preveu un any de carència en el pagament del lloguer perquè el Govern invertirà un milió d'euros en la rehabilitació de l'espai que tindrà cabuda per a vint joves.
El ministre ha informat que hi ha quinze joves que serien acollits al centre, entre els que hi ha derivats a centres de l'estranger i els que hi ha al país que han estat identificats com a usuaris d'aquest centre però que no estan internats. Es tracta de nois amb problemes conductuals o d'addicció als tòxics. Xavier Espot ha destacat que s'ha donat prioritat a ubicar el centre en aquest edifici perquè ja està construït i només cal reformar-lo, es troba en un lloc cèntric i és de titularitat pública. Govern ha convocat un concurs per presentar ofertes per fer la rehabilitació de l'edifici que està obert fins al 16 d'abril.
Etiquetes
  • #3 Un d'aqui
    (19/03/18 19:22)

    Primera,ja que volen tirar aquest centre endavant,poden preveure una planta sencera per la Ludopatia i segona aquest centre ocupat estará en perill constant de caiguda o derrumbament de troços de muntanya,mireu i reviseu estudis geològics hi ha un perill eminent.

    Respondre
  • #2 Generaciò Prozac 2
    (19/03/18 18:11)

    És el resultat d'un atac sistemàtic a la família, al final ha portat a aquesta a la pèrdua de la transmissió de valors, deixant-en mans de l'Estat la suposada "curació" d'una societat malalta amb medicació per a la ment.

    Respondre
  • #1 Jep
    (19/03/18 18:10)

    No entenc res! Govern pagarà 50.000€ a la cass per un equipament social en un edifici sense explotar per una finalitat del tot necessaria. El comu d andorra la vella lloga l'alberg a una EMPRESA que treura profit economic (no poc, suposo) d'unes instalacions que funcionaven sense perdues. M'he perdut alguna cosa? Ah! I el lloguer de la comella no arriba al del centre. I a més tenen habitacions, camps d'esport, ect. Esteu segurs que feu les coses bé?

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts