x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La policia deté un jove per una baralla amb un company de pis a Incles

La batussa va provocar danys al mobiliari de l'habitatge a la porta dels veïns i dos dels implicats van treure un ganivet que no van arribar a utilitzar
Actualitzada 19/03/2018 a les 16:47
La baralla a un pis de residents temporals a Incles va provocar la intervenció de la policia dissabte passat a la nit i la detenció d'un jove de 23 anys, segons informa el cos en el balanç d'actuacions setmanals. Els agents van arrestar l'home després que una disputa entre els inquilins de l'habitatge generés una "forta batussa" entre dos d'ells que van esgrimir un ganivet, sense arribar a utilitzar-lo, explica la policia. Durant l'enfrontament es van produir trencadisses al mobiliari del pis i a la porta dels veïns, als quals el detingut va amenaçar.
Des del cos s'assenyala que el jove va tenir un "comportament molt hostil, va oposar forta resistència al control i va amenaçar i injuriar els agents". Motius pels quals va ser detingut per un delicte contra la llibertat, l'honor, la funció pública, la integritat i el patrimoni. L'altre implicat en la baralla, un resident temporal de 21 anys, va ser ingressat a l'hospital per una lesió que tenia a l'oïda.

La policia també ha informat de la detenció d'un no resident de 34 anys la matinada de dilluns passat per injúries i resistència greu als agents al Pas de la Casa. La patrulla va ser requerida perquè una persona havia caigut al terra a la porta d'un local d'oci i sagnava després de donar-se un cop al cap i quan van arribar els serveis mèdics i els agents el germanastre del ferit "s'altera molt i no entra a raons" a més de proferir injúries i resistir-se a ser controlat fins ser detingut, segons la policia.
Els agents també van fer durant la darrera setmana cinc intervencions per possessió de petites quantitats d'estupefaents i tres detencions per conduir sota els efectes de l'alcohol, entre ells un home de 26 anys que va donar una taxa de 2,03 després de patir un accident amb danys materials. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts