Una gestoria facilitava papers a xinesos per viure a França

Tres francesos van ser detinguts en una operació conjunta amb el país veí

Una gestoria facilitava papers a xinesos per viure a França

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia, en col·laboració amb els agents d’immigració francesos, va detenir tres ciutadans de l’estat veí d’una gestoria d’Encamp que presumptament formaven part de la xarxa que aconseguia permisos de residència fraudulents per a ciutadans xinesos que entraven a viure a França. La trama hauria permès l’entrada d’uns 500 immigrants il·legals xinesos que haurien pagat uns 20.000 euros cadascun. Andorra va col·laborar amb l’operació de la policia d’immigració francesa per posar fi a aquest entramat i ja s’havien bloquejat comptes i fet escorcolls en domicilis de sospitosos. Les detencions d’Encamp culminen la feina conjunta. Al capdavant de la xarxa hi havia diversos asiàtics, un dels quals vivia a Andorra.

La policia francesa acusa els implicats de la trama de fer entrar de forma fraudulenta els immigrants a través de societats fantasma i aconseguien el permís com a treballadors especialitzats. Finalment acabaven treballant en restaurants asiàtics i destinant part del seu sou a anar retornant el deute contret per haver-los portat. L’operació també va comportar diverses detencions a França. La policia va indicar que el cas es troba sota secret de sumari i per tant no es poden donar més dades, ja que les investigacions encara continuen.

DETINGUTS TRES JOVES PER VENDA DE MARIHUANA

La policia ha detingut tres joves residents de 19, 22 i 23 anys, respectivament, als quals s’acusa de vendre marihuana. Els agents van comissar al pis escorcollat 123 grams de marihuana i se sospita que la droga es venia al pis, a pocs metres d’una zona lúdica.

Detinguts tres joves per venda de marihuana

tracking