x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Els funcionaris vaguistes protestaran davant Govern, la duana i el Consell

Les queixes acabaran divendres davant la duana a les 16h per “acomiadar” els que marxen el cap de setmana
Xavier Espot parla de l'aturada laboral dels treballadors de la Justícia

Xavier Espot parla de l'aturada laboral dels treballadors de la Justícia

Xavier Espot assegura que els treballadors de la Justícia no estan afectats per la nova llei de Funció Pública

Programa amb els actes previstos per a la vaga de dijous i divendres

Els funcionaris vaguistes protestaran davant Govern, la duana i el Consell

Programa amb els actes previstos per a la vaga de dijous i divendres

Actualitzada 13/03/2018 a les 17:53
Els sindicats que han organitzat la vaga de funcionaris per a dijous i divendres han previst un seguit d’actes on destaquen diferents concentracions. El primer que especifiquen els organitzadors per a primera hora és que “anem al lloc de treball i comuniquem al nostre superior per escrit que farem vaga” i “podem fitxar incidència per hores”. Les accions comencen a dos quarts de deu del matí amb una concentració davant la duana de Sant Julià on s’instarà als vaguistes a signar un document que s’adjuntarà a les iniciatives legislatives propulars que han preparat els sindicats. Hi ha tres iniciatives legislatives populars que demanen el “canvi de llei electoral, llei de responsabilitat política i una petició perquè s’avancin les eleccions”.
A la una de la tarda hi ha una nova concentració prevista davant de Govern des d’on els vaguistes es desplaçaran a la plaça del Consell General on llegiran un manifest. A les dues hi haurà una arrossada davant de la plaça del Poble. Per la tarda a les quatre es reprendran els actes amb una nova concentració davant de Govern que iniciarà un recorregut pel Prat de la Creu fins a la Rotonda i posteriorment per l’avinguda Meritxell fins arribar al comú d’Andorra la Vella. Els actes acabaran amb una xocolatada prevista a les sis de la tarda.

Per a la jornada de divendres hi ha menys accions reivindicatives previstes. Es començarà novament anat al lloc de treball a primera hora per comunicar que es fa vaga i la concentració a les dues de la tarda tindrà loc a la plaça Coprínceps d’Escaldes. Des d’allà es passarà per les avingudes Carlemany i Meritxell fins arribar al comú d’Andorra la Vella. Aquesta marxa estarà “oberta a tots els treballadors d’Andorra”. A dos quarts de dues es convoca un dinar a Sant Julià, tot i que no s’especifica el lloc i les accions acabaran a les quatre de la tarda amb una darrera concentració davant la duana “per acomiadar-nos de tots els qui marxen el cap de setmana”.
Etiquetes
Veure’n més
21
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts