Detingut un turista per ruixar amb gas pebre un edifici del Pas

La policia es va trobar el jove, de 25 anys, molt alterat i amb una navalla oberta a la mà

Detingut un turista per ruixar amb gas pebre un edifici del PasFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home no resident de 25 anys va ser arrestat dimecres passat després d’haver ruixat amb gas pebre la primera planta d’uns apartaments del Pas de la Casa. Segons va informar ahir la policia, el conserge de l’edifici va requerir el seu servei a causa d’una baralla a l’entrada dels apartaments entre dos grups de joves turistes, moment en què el detingut hauria utilitzat l’esprai. La patrulla interventora va arribar al lloc dels fets pels volts de les tres de la matinada i va trobar-se l’ar­restat molt alterat i amb una navalla oberta en una mà i en l’altra el pot de gas que hauria emprat prèviament. Tanmateix, els agents el van aconseguir controlar sense resultar ferits durant l’operació. Des de la policia van assenyalar que, una vegada va ser reduït, el detingut “va proferir amenaces de mort contra el conserge dels apartaments”. Per tot, se l’acusa de delictes contra la llibertat i la seguretat col·lectiva.

Etiquetes:

A banda d’aquest fet, el balanç de detencions de la setmana passada reflecteix sis arrestos més. El més destacat es va produir també al Pas de la Casa. Diumenge, una dona resident de 50 anys va ser detinguda pels volts de les 13.20 hores com a presumpte autora d’un delicte contra el patrimoni. I és que, segons van apuntar des del cos d’agents de policia, l’ar­restada va ratllar un vehicle que “erròniament estava estacionat a la plaça d’aparcament del seu domicili”, i va causar danys al turisme per un valor de 1.755,60 euros. Fonts policials van explicar al Diari que la dona va utilitzar les claus de casa per fer “una gran quantitat de ratllades” sobre el cotxe, “d’alta gamma i matrícula estrangera”. D’altra banda, la policia va informar de la detenció de dues persones per delictes contra la seguretat del trànsit, que es van produir entre el 5 i l’11 de març. Concretament, dimecres a les tres de la matinada, un home no resident de 28 anys va ser arrestat en un control rutinari de circulació. L’home va donar positiu per alcoholèmia amb una taxa d'1,17 g/l. L’altre detingut, un home resident de 42 anys, va ser arrestat la mitja nit de divendres en una parada rutinària de la policia. Va donar positiu en alcoholèmia amb una taxa d'1,36 g/l.

Així mateix, la policia va detenir dilluns un home no resident de 31 anys a Arinsal com a presumpte autor d’un delicte de maltractament. En una discussió, va propinar una bufetada a la seva parella. Finalment, un home no resident de 24 anys va ser detingut dissabte per possessió de 0,7 grams de cocaïna quan intentava accedir al Principat per la frontera del riu Runer en un turisme particular.

tracking