Reportatge

Unes 600 persones participen en el segon concert solidari Mamapop

Unes sis-centes persones van assistir ahir al festival solidari Mamapop per recaptar fons contra el càncer de mama. Els èxits de la música de Hollywood com ara ‘I will always with you’ o ‘Pretty Woman’ van fer ballar petits i grans al Centre de Congressos de la capital.

Unes 600 persones participen en el segon concert solidari MamapopCarlos Gallardo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És la primera vegada que vinc i m’agrada molt la idea de conjugar la solidaritat i l’espectacle.” La Loli González era una de les aproximadament sis-centes persones que ahir, pels volts de les vuit del vespre, van fer cua a les portes del Centre de Congressos d’Andorra per assistir al festival Mamapop. La segona edició del concert solidari per recaptar fons en la recerca contra el càncer de mama va omplir l’auditori i va fer ballar grans i petits amb els grans èxits intergeneracionals de la música del cinema de Hollywood. Van fer falta poc menys de deu minuts perquè els trenta-cinc músics reunits sobre l’escenari deixessin ben clar que cançons com ara I will always love you, Pretty Woman, Time of my life o Eye of the tiger no poden deixar indiferent ningú.

I és que no van ser poques les persones que van decidir corejar els temes i fins i tot aixecar-se per ballar al ritme de la música. Des de la seva butaca, la Lourdes Griñó explicava per què va decidir comprar l’entrada. “Jo visc a un poble de Lleida, però tinc una cosina aquí a Andorra que em va explicar fa un parell de dies que avui feien un concert solidari i evidentment no m’ho podia perdre.” A l’altra banda de la sala, mentre els artistes feien vibrar el públic, el Ramón parlava amb el seu fill. “És una bona idea, perquè pots ajudar en una causa tan important i que afecta tantes dones com el càncer de mama i al mateix temps gaudir d’un espectacle tan entretingut com aquest”, explicava l’home, que va afirmar que la seva intenció és repetir si “es tornés a fer a Andorra l’any vinent”.

Precisament en aquest sentit s’expressava el director de l’esdeveniment, Manel Simón, que va congratular-se per la bona acollida del concert i va destacar que la seva voluntat és “fer tornar l’espectacle a Andorra un any més i complir la tercera edició”. Simón va recordar que en qüestions com aquestes “s’ha de continuar mentre es tingui energia”, i va remarcar que l’equip andorrà del Mamapop va voler dedicar l’edició d’enguany a l’exministra, ex-consellera general i excònsol de la capital, Rosa Ferrer.

Unes 600 persones participen en el segon concert solidari Mamapop

tracking