x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Aeroport de la Seu

Desviació polèmica d'un dels vols

El pilot de l’aeronau que feia el trajecte Madrid-la Seu va decidir aterrar a Girona per les condicions meteorològiques
El primer dia de vols comercials a l’aeroport d’Andorra-La Seu va acabar amb incidències. I és que, després d’un matí en què les quatre primeres operacions es van fer amb total normalitat, el vol que havia d’aterrar a les instal·lacions catalanes a les 15.35 hores procedent de Madrid va haver de ser desviat a l’aeroport de Girona. Segons va explicar al Diari el director general de Viatges Regina, Albert Vinseiro, el pilot no va creure prou segur aterrar a la Seu per les condicions meteorològiques. Així, els passatgers van haver de ser traslladats en autobús des de l’aeroport gironí fins
  • #6 Alex
    (11/03/18 14:06)

    Es lamentable que se hable sin ningún tipo de conocimiento. Y encima vienen personajes a comentar por aquí que hacen falta cojones para volar.... y que si el mar báltico y chorradas varias. El comandante de una aeronave civil tiene la obligación de salvaguardar la seguridad de todos los que van en el interior sin excepción y para ello tiene que tomar las decisiones que considere oportuno ya que tiene una formación profesional y herramientas para ello. Desde el sofá de tu casa es muy fácil decidir y opinar.... Muchos se piensan que por sentarse en un avión y por leer 4 noticias ya son auténticos expertos. Así nos va..... 

    Respondre
  • #5 John
    (10/03/18 23:17)

    En aviació quan es vola amb collons vénen els accidents, i l'aeroport de la Seu no té les radioajudes que tenen altres aeroports per volar en condicions climàtiques adverses. Si el pilot ha decidit desviar el vol serà perquè no podia garantir la seguretat de l'operació.

    Respondre
  • #4 Lara
    (10/03/18 14:13)

    Pues quina merda

    Respondre
  • #3 Marc
    (10/03/18 11:26)

    P.A.T.E.T.I.C. 

    Respondre
  • #2 aucrepuscularº
    (10/03/18 09:09)

    Crec que queda força clar que el pilot era força inexpert i que en general falten hores de vol i collons. Penso en les maniobres diàries que fan avions/helicòpter i d'altres naus en el mar Bàltic, Noruega,Finlàndia en condicions meteorològiques adverses de veritat. Quan disposarem de la primera escola de vol al Pirineu?

    Respondre
  • #1 Airlog
    (10/03/18 07:20)

    Típic d'aquí ! No fem mai les coses bé a la primera ! Sense voler ésser negatiu, aquest aeroport situat a Espanya serà un fracàs perquè sempre o ha estat des-de el principi . 

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts