Turisme

Suspès el vol Madrid-la Seu a causa de les condicions meteorològiques

El director general de Viatges Regina, Albert Vinseiro, ha explicat que no hi havia gairebé aproximació visual i que encara no disposen de GPS

Primers vols a la Seu amb prop del 70% de les places venudesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vol previst per aquesta tarda des de Madrid i amb destinació la Seu d'Urgell s'ha suspès i el pilot ha hagut d'aterrar a Girona per les condicions meteorològiques. Segons el director general de Viatges Regina, Albert Vinseiro, "els núvols estaven massa baixos i no hi havia gairebé aproximació visual, ja que encara no tenim GPS". En aquest sentit, Vinseiro ha explicat que "són coses que passen, que s'han d'assumir i que hem d'estar preparats per les contingències".

El vol anul·lat havia de viatjar posteriorment fins a Marsella. Des de la companyia, s'ha posat a disposició dels passatgers un bus de Girona a la Seu i un altre fins a Marsella. Vinseiro ha anunciat que "s'oferirà als viatgers una compensació econòmica segons el que marqui la llei". El director general de la companyia espera que aquesta situació no afecti les properes reserves, ja que "s'ha intentat resoldre al més aviat possible".

El director general de Viatges Regina, Albert Vinseiro, viatjava ahir a Marsella perquè avui a un quart de nou del matí aterrarà a l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell en el primer vol que inaugura l’operativa que viatges Regina durà a terme entre avui i el proper 1 d’abril, els divendres i els diumenges. Ho farà en un primer avió ple i que tindrà vocació de FAM Trip per fer conèixer a professionals gals relacionats amb l’àmbit turístic el territori. Essencialment serà l’Alt Urgell, perquè marxaran en l’avió de la tarda (16.05 hores) de tornada cap a a la ciutat francesa. Un dels objectius d’aquest viatge de familiarització és fer ressò de la iniciativa a França, ja que els trajectes a Marsella són els que estan tenint menys sortida, va indicar Vinseiro. Aquest cap de setmana Viatges Regina arrenca la iniciativa amb prop del 70% de les places venudes i els trajectes amb més ocupació són els de Palma de Mallorca. Els següents caps de setmana el percentatge de reserves és encara inferior, però l’empresa confia assolir l’objectiu que es va marcar quan va projectar l’operativa en col·laboració amb la companyia Twin Jet, superar el 60% de places venudes.

Vinseiro va indicar que els vols s’estan omplint “amb una majoria de turistes que venen cap aquí”, tot i que en el cas dels vols de Palma també hi ha viatgers d’aquí que han aprofitat que arriba el bon temps per comprar un bitllet cap a les illes. Un dels objectius del projecte era atreure turistes per aprofitar el final de la temporada d’esquí, i en aquest sentit, el responsable de l’agència va comentar que també s’estan complint les expectatives. Viatges Regina no és nou en aquesta mena de projectes, i ja va dur a terme una prova l’estiu del 2015 amb vols també a Mallorca i Madrid.

tracking