política

DA vol més accions per millorar la situació actual de l'habitatge

L’executiva del partit encarrega un informe per completar les de l’executiu

DA vol més accions per millorar la situació actual de l'habitatgeDEMÒCRATES PER ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió econòmica de Demòcrates per Andorra analitzarà la situació actual de l’habitatge amb l’objectiu de proposar mesures que complementin el conjunt d’accions previstes des del Govern. Ho va decidir ahir l’executiva del partit, que a més d’aquesta mesura va acordar programar una nova sessió informativa d’actualitat oberta a la militància amb la finalitat que el ministre d’Afers Socials, Xavier Espot, expliqui el detall de les mesures que va anunciar al Consell General. La comissió executiva també va aprovar iniciar una ronda de visites a les parròquies amb la finalitat de recollir les aportacions del territori per tal de plantejar les línies estratègiques del programa electoral.

El PS pregunta pels sahrauís

El conseller general del PS Gerard Alís vol tenir més informació sobre “els entrebancs burocràtics” que, ara mateix, posen “en seriós perill” el programa Vacances en pau que organitza l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí, i que cada any permet passar l’estiu a Andorra a nens vinguts dels campaments de refugiats de Tindouf. L’entitat va explicar al Diari que tret d’un canvi molt important en la situació, enguany no podrà arribar cap infant al país.

El parlamentari ha tramitat una sèrie de preguntes escrites perquè el Govern expliqui quins són els problemes que ara mateix impedeixen la celebració de la iniciativa i quines gestions ha dut a terme per intentar solucionar-los. Demana “per què no és possible signar un conveni amb Espanya que permeti l’arribada dels nens sahrauís”.

tracking