x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

Crítiques a la contractació de 80 funcionaris

Ld’A i PS denuncien que s’augmenti el personal abans d’enllestir la reforma de l’administració
Liberals i PS van denunciar ahir que els comptes públics d’aquest any prevegin la contractació de 80 funcionaris, fet que eleva la despesa de personal en 4,5 milions d’euros. Els dos partits van criticar que s’ampliï el nombre de treballadors públics quan encara no ha culminat la reforma de la Funció Pública. “Mentre ens fan creure que hi ha un excés de funcionaris es creen totes aquestes places a les portes d’unes eleccions”, va manifestar el conseller del PS Pere López, que va posar l’accent sobretot en la despesa de personal especialment pel que fa als alts càrrecs i assessors
  • #9 Gerai
    (02/03/18 20:29)

    80 estómacs agraïts més a xuclar del pot de la Padrina.

    Respondre
  • #8 ai maite...
    (02/03/18 16:48)

    maite va dir..
    Maite l'escola and no està sobredimensionada. Falta personal. El personal no està ben valorat. Directors/responsables desconectats de la realitat com els polítics. 

    Respondre
  • #7 karlitos
    (02/03/18 13:38)

    80 vots per DA..........Ld`a i Ps son tontos, terian que dir que son pocs i per ells ficarian 500.......Si volen tindre vots.

    Respondre
  • #6 and
    (02/03/18 13:19)

    penso que esteu entre tots destrossant la convivencia, no es bó diabolitzar cap sector de l'economia. Els funcionaris n'hi ha de bons i de dolents com al privat. Un país sense una bona sanitat, educació, serveis especials...no funciona. el 80% dels funcionaris es guanyen el sou dignament. El problema es cuan els politics posen a dit compromisos electorals ( directors, assessors, responsables d'arees...) la seva feina la farien millor funcionaris neutrals i preparats que tenim. Funcionaris no us deixeu enganyar, tots els politics son iguals.... vot en blanc o abstenció, menstres no hi hagi llistes obertes.

    Respondre
  • #5 Jo
    (02/03/18 11:46)

    Quants funcionaris corresponent per cada habitant ?

    Respondre
  • #4 Claro que si guapi
    (02/03/18 11:25)

    maite va dir..
    No tens ni idea, sobredimensionat estan els politics, 12 consellers i Consols per parrquia, montons de directors, assesors, carrecs de confiança sempre els mateixos que donen voltes de cadira en cadira,,...aixo es el cancer de govern, a l escola falta personal, pero personal que li agradi la feina no el horari. Mai sobren recursos en educació, gracies per predicar amb l exemple.

    Respondre
  • #3 maite
    (02/03/18 09:00)

    q reubiquin a la gent que està a dins. Sobra la meitat del personal de govern. L'escola and està sobredimensionada sobra gent.

    Respondre
  • #2 john
    (02/03/18 08:37)

    Que quedi clar d'una vegada qui son els culpables, i els seus carrecs de confiança, directors i assessors, any electoral, si us plau obriu els ulls d'una vegada, el funcionari es el cap de turc escollit per ells, però no son els polítics els que treballant cada dia perquè l'administració funcioni.

    Respondre
  • #1 Wormgal
    (02/03/18 08:02)

    Augmentar el funcionariat vol dir dissimular l'atur ! Que fotríem de tota aquesta gent ? 

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts