x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
institucions

Un acte amb els exsíndics obre avui el 25è aniversari de la Constitució

La commemoració tindrà lloc durant el març i a partir de l’abril es farà un cicle de conferències
Les vuit persones que han exercit el càrrec de síndic general, abans, durant i després d’aprovar-se la Constitució l’any 1993 participaran aquesta tarda a partir de les set en una taula rodona que moderarà la periodista Gemma Rial, segons va anunciar ahir l’actual titular del càrrec, Vicenç Mateu, que no hi participarà. L’objectiu d’aquesta trobada, que servirà per donar el tret de sortida als diversos actes per celebrar l’aprovació de la Carta Magna, serà fer un balanç dels 25 anys des que va entrar en vigència. “Ens volem centrar en el transcurs d’aquests anys i aprendre de l’experiència d’aquells que
  • #2 Lintu
    (01/03/18 08:34)

    Totalment d´acord amb Wormgal. Jo diré també que actualment, a Andorra, és molt estressant viure ! Si tens molts diners, cap problema ! però aixó s´està acabant !! Començem a tenir pobresa mentres els polítics no fan absolutament rès més que fer una política egoïsta i només pensen en els bancs !! Estic disgustat d´Andorra, el meu país, perquè no vec cap solució a curt i a llarg términi. 

    Respondre
  • #1 Wormgal
    (01/03/18 07:55)

    Hi han dues Andorra: Abans de la constitució i després !  A veure si algú pot dir quina era la millor ??? Jo tinc la meva resposta ! Només puc dir que jo visquia millor abans qu'ara !  Abans el meu país era: ANDORRA !! 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts