efectes del temporal

Piragües sota la neu

La neu no va espantar un equip de piragüisme irlandès que fa una estada i que va entrenar al Parc del Segre en plena nevada.

Piragües sota la neuC. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La via de connexió entre la Seu d’Urgell i Andor­ra va ser ahir un martiri per a molts conductors. Les intenses precipitacions de neu van provocar molts problemes i hores de retencions per arribar fins al Principat. Part dels vehicles decidien fer marxa enrere i la falta d’equipaments en alguns vehicles encara ho va complicar més. els autobusos cap a Andorra anaven plens i tot i que en alguns cas es van produir retards el servei va funcionar de forma regular. La principal afectació, però, va ser per al sistema educatiu. A l’Alt Urgell van quedar anul·lades les 18 línies de transport escolar que donen servei a uns 350 alumnes. Alguns dels menors van accedir a l’escola amb vehicles privats i cap escola de la comarca va tancar portes.

El departament de Territori i Sostenibilitat va tancar l’aeroport d’Andorra-la Seu, encara que fonts del departament van informar que tan sols hi havia prevista una operació d’un vol privat, i van puntualitzar que es tracta d’un aeroport de muntanya i que la infraestructura està preparada per a qualsevol vol dels serveis d’emergències.

La neu no va espantar, però, un equip de piragüistes vingut des d’Irlanda que aquests dies realitza els entrenaments previs a unes proves de selecció a les instal·lacions del Parc del Segre. L’activitat al canal olímpic d’aigües braves no va cessar i durant tot el matí es van poder veure imatges inusuals d’aquests esportistes baixant per les gèlides aigües.

LA SAGRADA FAMÍLIA, PINTADA DE BLANC

Carreteres tallades, cues quilomètriques a la Jonquera pel tall al pas de camions... Catalunya va viure ahir una jornada molt complicada per la nevada, però va deixar imatges curioses com la Sagrada Família pintada de blanc.

La Sagrada Família, pintada de blanc

tracking