treball

Marxa de protesta del Punt de Trobada pel bus i la rotonda

La plantilla està en espera de l’autorització per poder ocupar la via

Marxa de protesta del Punt de Trobada pel bus i la rotonda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors del Punt de Trobada organitzen una nova acció de protesta per denunciar que se senten abandonats per l’administració a conseqüència de la supressió de la parada de bus de davant dels grans magatzems i també del gir a l’esquerra, que obliga treballadors i clients a haver d’anar a buscar les rotondes properes, i per tant, fer més metres i en dies punta també més cua, per tal de poder accedir als grans magatzems. L’han projectat per al 14 de març (aniversari de la Constitució i dia festiu obligatori) i la intenció és fer una marxa que arrencaria a les onze del matí de l’establiment i que arribaria fins a la plaça del Poble.

Ahir van voler entrar la petició d’autorització al Govern, però tal com va explicar la portaveu de la plantilla, Marta Llamas, des de l’executiu se’ls va informar que en tractar-se d’una ocupació de via pública havien de demanar el permís als comuns, un tràmit que es farà amb el d’Andorra la Vella “i ens han dit que ells mateixos ho comunicaran a Sant Julià”.

En el document elaborat per fer difusió de la mobilització clamen “justícia”. Llamas va posar de manifest que amb el transport públic (un bus arriba fins als grans magatzems tres cops al matí i dos al vespre, van explicar al seu dia des de la Cooperativa Interurbana) “ens han fet un pegat que no convenç”. Es queixa, a més, d’incidències i que no es compleixen els horaris pactats, a banda que els treballadors els consideren insuficients. “Un dia de la setmana passada el darrer autobús no va arribar i llavors l’única solució que queda és agafar un taxi”, va lamentar. A més, es queixen de la solució que els donen des de l’administració, que cada cop que detectin una incidència la comuniquin a Transports, i insisteixen que el que volen és una solució global i que la situació es normalitzi. “El perjudici és molt gran”, va lamentar-se Llamas. L’objectiu dels promotors de la marxa és aconseguir que se sumi el màxim de gent “Volem que aquesta marxa sigui la més multitudinària feta mai a Andorra”, van indicar, aprofitant “un dia tan simbòlic com el de la Constitució”.

tracking