x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

El Superior tomba tres recursos més dels bancs per les accions preferents

La Batllia obliga a retornar part de la inversió a alguns clients que els van denunciar
La sala civil del Tribunal Superior de Justícia ha tombat recentment els tres recursos presentats per entitats bancàries contra sentències de la Batllia que els obligaven a retornar diners a diversos clients que havien adquirit accions preferents. Així, el Superior, com ja havia dictat la Batllia, considera que el banc ha de reemborsar la quantitat de 132.000 euros (el valor de les accions adquirides) a una clienta que les va comprar l’any 2010. També obliga una altra entitat (no es descarta que en tots tres casos sigui la mateixa, ja que la sentència no especifica quin dels cinc bancs andor­rans
  • #2 and
    (24/02/18 13:11)

    ja es hora que el legislador faci una llei per defensar els abusos que tenen els clients dels bancs. interessos desorbitants per descobert, obligar cuan es fa una hipoteca que el banc tan sols pugui recuperar el bé hipotecat en cas no pagament, les taxacions a l'hora de fer l'hipoteca tenen que ser garants, no si val que el deute perduri en cas de no pagament. El legislador té que marcar l'interes maxim a l'hora d'executar les sentencies, no s'hi val que prevalgui els interessos dictats per l'ABA.la justicia no pot estar al costat d'un oligopoli. Espero que en les proximes eleccions els politics marquin clar les normes bancaries.

    Respondre
  • #1 Roc de les Anelletes
    (24/02/18 08:17)

    M'alecro molt per aquests estalviador, que en la majoría dels casos son gent gran, que han treballat molt tota la seva vida per tenir una miqueta d'estalvis i que els bancs com a màquinaria voltor i sense escrúpols els hi va vendre un producte tóxic. Ara es defenen dient que aquesta gent gran, treballadora, son com a brokers. Per sort de tant en tant és fà justícia.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts