x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

Govern licita el pont de Francesc Cairat a la futura desviació de Sant Julià

L'obra durarà 15 mesos i enllaça la General 1 amb l'altra banda del riu
Simulació del pont preveu construir el Govern a Sant Julià

Govern licita el pont de Francesc Cairat a la futura desviació de Sant Julià

Simulació del pont preveu construir el Govern a Sant Julià

SFG
Actualitzada 21/02/2018 a les 19:28
El consell de ministres ha aprovat avui la licitació del nou enllaç entre l'avinguda Francesc Cairat, l'actual General 1, i la futura desviació de Sant Julià de Lòria. L'obra ha d'estar executada en un termini de 15 mesos i forma part de la fase 1 del projecte de desviament del trànsit pel centre de la parròquia, de la qual el desembre passat es van adjudicar els treballs de la remodelació del pont de Fontaneda.
Els treballs s'inclouen en la part nord de la desviació que passa per l'antic camping Huguet i es concreten en la construcció d'un nou pont sobre el riu Gran Valira que connecta la General 1 amb la futura desviació per l'altre costat del riu. A més, des de Govern es destaca que servirà per augmentar la capacitat de la secció hidràulica i les canalitzacions dels serveis d'aigua, clavegueram, llum i telefonia.

El ministre Xavier Espot ha explicat també en la roda de premsa posterior a la reunió del gabinet que en la trobada que mantindrà demà el Govern amb els sindicats de funcionaris es tractaran els aspectes que s'han acceptat de les propostes plantejades pels representants dels treballadors sobre la reforma de la llei de Funció Pública i que ha destacat no afecten l'essència de la normativa. 
  • #1 Toni
    (21/02/18 20:25)

    .... I jo em pregunto..... Hi haurà un tram de la sortida del tunel de la tapia a aquest nou enllaç ? Jo, personalment trobo aquest enllaç absurd, es podria fer sencer fins al pont de fontaneda per trure el transit de l'Avd. Francesc cairat.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts