x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
tecnologia

Neix la primera lliga regular d'esports electrònics d'Andorra

What You Play impulsa una iniciativa que pretén professionalitzar els videojocs
L’auge dels tornejos d’esports electrònics o e-sports que s’ha viscut arreu de tot el món en els dar­rers anys a través d’ordinadors, telèfons mòbils o consoles tindrà la seva pròpia rèplica al Principat. L’empresa andorrana What You Play organitzarà la primera lliga regular al país de Clash Royale i FIFA. Segons ha pogut saber el Diari, el tret de sortida a la competició el donarà un draft presencial a Illa Carlemany el 17 de març, en què se seleccionaran els 64 jugadors, 32 per a cada joc, que competiran durant els tres mesos de temporada.
La lliga començarà oficialment una setmana
  • #9 ciutadana
    (19/02/18 20:47)

    Després es pregunten el perquè de tanta violencia...doncs PAREU ELS VIDEOJOCS VIOLENTS!!! I no nomès axó que ja es prou greu, generacions perdudes en la virtualitat i la bogeria...axó es el que s'està potenciant. I uns es fan rics a costa d'axó...

    Respondre
  • #8 Res de nou
    (19/02/18 14:55)

    La indústria del videojoc no para de créixer i ja factura més que la TV i el cinema junts, i aviat sobrepassarà a la de la música, es preveuen un futur ple de Frikis, enganxats al joc i patint tot tipus de patologies esquizofrèniques, però no hi ha cap problema, la nova generació prozac està preparada per poder medicar a tots aquests tarats.

    Respondre
  • #7 Andenc
    (19/02/18 13:22)

    A casa seva cadascun k doni una bona educació als seus fills...y el pares deixeu d estar tot el dia amb el iPhone a la ma ..k són pitjors k els nens

    Respondre
  • #6 Societat 3.0
    (19/02/18 12:02)

    Moltes malalties incompreses per part de la medicina estan relacionades amb el nostre estil de vida. No obstant això aquesta "nova malaltia", a l'addicció si generarà vendes de medicaments i per tant enormes beneficis, aquesta sembla la intenció de la publicitat dels videojocs.
    El problema no és el videojoc o el telèfon, internet, les sèries o la TV, el problema és el desentesa dels pares per l'educació dels fills, el desenteniment de l'Estat per deixar vendre tot això tot i saber dels riscos, el desenteniment de les autoritats escolars de permetre anar a classe amb els aparells electrònics, el rendiment baixa, l'atenció és nul·la i el desconcert és majúscul.
    Ho tenim tot en contra i no fem res, bé sí, el contrari del que hauríem de fer, aquesta és una "malaltia" provocada per la falta d'atenció dels pares als fills.
    I què fem quan els dos progenitors han de treballar tot el dia? Tenim clares les conseqüències de tot això però no hi ha un polític, diputat, que de la cara encara que li costi vots, són incapaços i tan responsables com els anteriorment citats.

    Respondre
  • #5 What You Play
    (19/02/18 11:02)

    Seguir les tendències tecnològiques progressistes i les subvencions econòmiques de la UE destinades a adoctrinar els nens ens portarà a un femer de merda anomenat "desenvolupament" ....

    Respondre
  • #4 Una vergonya tot plegat
    (19/02/18 10:42)

    Mentres ens preocupem pel nivell educatiu del nostre jovent aquesta empresa aposta per estimular nens "entrenant" 18 hores per dia a matar marcianitos, com deia l'article de fa uns dies. Com pot ser que aqui a Andorra qualsevol pugui obrir qualsevol cosa i ningu no digui res?

    Respondre
  • #3 Vergonya
    (19/02/18 10:30)

    Algú s'ha plantejat que repercussió tindrà tanta addicció a la violència, mort, sang, sexe explícit, jocs de rol i altres bondats en les generacions del futur? Quina responsabilitat té Govern en tot això?

    Respondre
  • #2 Josep
    (19/02/18 09:07)

    Mama preocupada va dir..
    No és el model que nosaltres volem però sí el que els nostres polítics estan potenciant: Casinos, videojocs, ... Andorra s'està convertint en una mena de parc d'atraccions.

    Respondre
  • #1 Mama preocupada
    (19/02/18 07:45)

    Esperem que ni govern ni cap parapublica doni suport a això: no és pas el model que volem pels nostres fills ni pel nostre país.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts