x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Una realitat virtual

Mig centenar d’adolescents feien cua ahir pels volts de les dotze del migdia a les portes del complex del Prat del Roure escaldenc. Volien ser els primers a gaudir de les darreres novetats del món de les videoconsoles que Andorra Telecom porta al país amb la inauguració de la novena edició del Saló del videjoc.
Un dels primers a entrar va ser el Mateo, que va explicar, tot just després de provar el simulador de conducció, que li semblava “molt divertit poder venir a provar tants videojocs alhora”. “Tornaré demà i fins que el saló acabi”, sentenciava el nen. Una afirmació
  • #1 ciutadana
    (17/02/18 22:23)

    Molt bé, excepte que s'hauria de ser molt curós amb QUINS VIDEOJOCS, donem als joves. Hi hauria d'haver limits i PROHIBIR per nocius els de violència. Quan passen fets desgraciats, la gent es pregunta que com pot ser, però ningú posa fré als videojocs d'extrema violencia, i, per mes inri, hi ha pares que -fent gala d'una incomprensible irresponsabilitat-els regalen als seus fills, després sorprenen les pallises , els abusos, i fins i tot les morts a mans d'adolescents i menors.

    Respondre
1
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts