x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Finances

Cinca explica la reforma del sistema financer a les autoritats dels EUA

Es va reunir amb responsables de la Comissió de Mercats i Valors i del departament del Tresor
El ministre de Finances, Jordi Cinca, i la secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, es van reunir ahir a Washington amb representants de l’oficina d’Afers Internacionals de la Comissió de Mercats i Valors dels Estat Units (SEC) i amb responsables del departament del Tresor americà.
Segons va explicar l’executiu a través d’un comunicat, Cinca i Cornella van exposar les reformes que s’han portat a terme al sistema financer i bancari andor­rà en els darrers anys per adaptar el marc normatiu, legislatiu i fiscal als estàndards internacionals més exigents en matèria de transparència, cooperació i fiscalitat internacional. Durant les trobades, el
  • #8 sandra
    (15/02/18 00:25)

    Millor que es quedi a casa a explicar les coses inexplicables que fa el seu Govern

    Respondre
  • #7 Wargold
    (14/02/18 21:46)

    Tinc molta por que sigui el final d'Andorra 

    Respondre
  • #6 Laura
    (14/02/18 20:16)

    Ferran, aquí ningú i invaeix ningú. No entendre que no pots viure aïllat, d'esquenes al món és un error. Negar la globalització és tan estúpid  com negar el canvi climàtic. Andorra, de fet, fa anys que viu de la globalització. El que passa és que uns quans voldríeu seguir tenint els privilegis, ser prestanoms, créixer al marge de la regulació internacional i, que a més a més, ens riguessin les gràcies.
    La soberania i la identitat es demostra amb cultural, amb la llengua, amb respecte a la nostra història, amb convivència. No es demostra tancant-nos, no respectant les regulacions internacionals, pensant que hem de ser el far west.

    Respondre
  • #5 Joan
    (14/02/18 19:55)

    Una llepada més a les botes dels nostres nous amos.

    Respondre
  • #4 Ferran
    (14/02/18 17:48)

    Laura va dir..
    Els andorrans que miren el seu melic mentre el seu país és envaït ideològica, econòmica i socialment per la globalització i el progressisme untat de diners, segur que són "oberts de ment" i els altres som uns retrògrads ... doncs no maca, no m'agrada que venguin el país.

    Respondre
  • #3 Laura
    (14/02/18 16:59)

    Tens tota la raó Camp Ramonet. Els nostres governants s'haurien de concentrar en treure Andorra de la seva òrbita espacial. Explicar al món que la globalització i els estàndards internacionals no van amb nosaltres. Que nosaltres en exercici de la nostra sobirania fem el que ens dona la gana. Què s'han pensat!!
    Realment n'hi ha uns quants en aquest país que se us va parar el rellotge fa 30 anys.

    Respondre
  • #2 Jordi
    (14/02/18 11:14)

    Els nostres polítics ja treballen directament per Brussel·les i els Yankis, ara ja sabem el que significa obertura econòmica, és deixar el país en mans de la Globalització econòmica dels mercats.

    Respondre
  • #1 Camp Ramonet
    (14/02/18 08:46)

    LLigats de mans i peus,ara a més de la UE,hem de portar també els deures que ens manen els americans? estem ben apanyats vosaltres politics sou els ùnics responsables d'haver-vos ppatejat Andorra,continueu aixi.Quin dessastre de pais.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts