x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Seguretat

La policia inicia una campanya contra les infraccions de risc

El cos farà més controls per detectar imprudències a partir de dijous
El cos de policia engegarà dijous vinent una campanya específica de controls contra els comportaments imprudents al volant. Aquesta acció per a la seguretat del trànsit es focalitzarà en actuacions perilloses, com ara avançament indeguts o conducció temerària, així com en la detecció de cotxes que infringeixin la llei del Codi de circulació per no cedir el pas als vianants o a les interseccions, per no respectar la se-nyalització vertical o horitzontal o bé per superar el límit de velocitat indicat, entre d’altres. Amb aquest objectiu també s’intensificaran els controls amb radar mòbil per excés de velocitat.
La policia, segons es
  • #11 poli si poli no
    (13/02/18 20:14)

    Inoperativitat policial va dir..
    Mira enteradillo, et puc ben assegurar que des de les 8:30 hores aproximadament fins a l'hora de plegar, les 19 hores, 12 hores de feina per què es comença a les 07:00 hores, no hi ha temps ni personal per controlar els conductors degut a les intervencions de cada dia, així que deixa de dir xorrades. Després us queixeu que hi ha massa policia, QUE NO HI HA PERSONAL!! a veure si s'entera d'una vegada el poble andorrà.

    Respondre
  • #10 Aquí no passa ress....
    (13/02/18 19:19)

    Tot DÉU va amb el mòbil a la mà, és literalment una extensió més del nostre cos, però segur que això NO causa accidents ......

    Respondre
  • #9 mobilista
    (13/02/18 18:13)

    Pero sobretot que no es fiquin amb el mobil.

    Respondre
  • #8 Inoperativitat policial
    (13/02/18 17:53)

    La passivitat policial és pròpia d'una república bananera, no hi ha controls policials mai, els policies sempre van en cotxe, sembla que no es baixin mai dels cotxes! Necessitem una policia dirigida per la Unió Europea, finançada per organismes privats i no públics perquè al final no fan res i cobren massa. Els carrers i carreteres semblen un circuit de carreres, molts conductors són agressius i canalitzen les seves ansietats i fòbies socials al volant dels seus "coets" espacials.

    Respondre
  • #7 "Gotham" una vall sense llei ni ordre
    (13/02/18 17:18)

    Andorra és un país sense llei ni ordre, com el far west, els cotxes esportius i motos de gran cilindrada campen al seu aire amb els seus tubs d'escapament estrepitosos fent tremolar Andorra sencera, perquè es tracta de demostrar a tothom el que hem triomfat a la vida.

    Respondre
  • #6 Vei de Sornás
    (13/02/18 13:31)

    Falten controls a la baixada de pistes sobretot,hi ha un tram entre el punt rodó de Sornás fins a l'entrada d'Ordino,que esgarrifa circular-hi,aqui cal posar-hi remei o algún dia o lamentarem.

    Respondre
  • #5 Pipo
    (13/02/18 13:15)

    Prou de bicicletes i patinets kamikazes per les voreres, estic fart de no poder caminar tranquil... i la gent gran també patint que no els atropellin. Aquest tema s'ha de regular. A part són bastant xulos quan els hi dius alguna cosa per comportament incívic.

    Respondre
  • #4 Chófer
    (13/02/18 13:13)

    Pues ya es hora porque es habitual en el paisaje automobilistico Andorrano ver gente que conduce y esta fumanando o hablando por el telefono (esto ultimo hasta en conductores de autobus). Si hablar del exceso de velocidad, de las motos y la doble continua.

    Respondre
  • #3 JJJ
    (13/02/18 12:12)

    A veure si "pillen" als espavilats del carril bus !!!.

    Respondre
  • #2 ciutadana
    (13/02/18 11:56)

    Molt bé, al volant i a qualsevol vehicle: entenguis MOTOS, i bicis.Lo de les motos fa feredar: adelantaments amb doble ratlla continua invcadint carril contrari, als tunels , per la dreta etc etc.No hi ha mes accidents , perque els angels de la Guarda deuen fer hores extres.

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts