TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Detinguts dos joves a Encamp per una agressió homòfoba

La policia arresta una noia de 18 anys que va mossegar dos cops una agent de policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dissabte dos joves residents, un dels quals temporer, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física amb l’agreujant de cometre l’agressió per un mòbil discriminatori, concretament per motius homòfobs. Els fets van succeir a tres quarts de sis de la matinada i els agredits també van ser dues persones. Segons van indicar des de la policia, els detinguts n’haurien insultat un per la seva condició sexual. A banda d’insults també hi va haver violència física, amb algun cop de puny. Hores després les dues víctimes van presentar la denúncia a la policia i aquell vespre agents del cos van arrestar els dos presumptes autors de l’agressió a Encamp, joves de 23 i 21 anys. Els fets, segons van indicar fonts properes, haurien succeït a l’interior d’un vehicle i els implicats es coneixien.

Una de les víctimes va posar els fets en coneixement de l’associació Som com Som que ja ha derivat el cas a l’àrea de polítiques d’igualtat del ministeri d’Afers Socials.

També durant el cap de setmana, diumenge concretament, el cos d’ordre va arrestar una noia de 18 anys. Els fets van succeir pels volts de dos quarts de vuit de la tarda en un domicili d’Andorra la Vella. Una patrulla s’hi va desplaçar després de ser requerida per una baralla entre dues germanes. En arribar els agents, una d’elles, la posteriorment detinguda, va injuriar i amenaçar l’altra germana i la mare i es va encarar als policies, agredint una agent. La va mossegar a la mà i al maluc provocant-li una ferida sagnant.

La policia va realitzar una altra intervenció per una agressió en l’àmbit domèstic. En aquest cas va detenir una dona resident de 22 anys que va entrar al domicili de l’exparella sense tenir-ne el consentiment i la va agredir provocant-li esgarrapades al pit i l’orella. L’arrest es va produir el migdia de dimecres passat al Pas.

Finalment, agents del cos van detenir dissabte a Canillo un home resident de 38 anys per injuriar i amenaçar un agent de circulació de la parròquia i dimarts passat a la duana del riu Runer un conductor de 22 anys que circulava sense carnet, ja que el tenia suspès.

En l’àmbit de la seguretat en el trànsit, la setmana passada els conductors detinguts per donar positiu en la prova d’alcoholèmia van ser sis. Un d’ells, resident, després de protagonitzar un accident amb danys materials amb una taxa d’alcoholèmia d’1,97. D’altra banda, la policia va arrestar dos persones que van ser enxampades amb la mateixa quantitat de cocaïna: 0,6 grams.

tracking