x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

DA acusa oposició i sindicats de joc brut amb l'adjudicació al germà del cap de Govern

DA va sortir ahir al pas de la polèmica per l’adjudicació d’uns serveis d’informàtica a l’empresa del germà de Toni Martí. El partit va denunciar en un comunicat l’“atac directe al cap de l’executiu” que veuen com “un nou intent de malmetre l’honorabilitat del Govern”. Per això van exigir tant els partits polítics com als sindicats, que han portat l’afer a la fiscalia, que l’oposició al “procés de canvis i transformació” que lidera l’executiu i que “no tothom està disposat a acceptar” es faci “en el marc del joc net”. La formació va defensar que el procés d’adjudicació directa (sense
  • #4 Indignacií
    (09/02/18 11:34)

    El de DA no teniu vergonya!! com podeu dir això. S'ha adjudicat directament gairebé 400.000€ a l'empresa del germà del cap de govern!! i a sobre no ho ha firmat el ministre que ho havia de fer sinó el mateix cap de govern. De veritat, senyors de DA, una mica de dignitat. Suposo que la mateixa que heu tingut amb l'afer Cinca, Bpa, ministres Alcobé, Mateu... quin Govern més patètic.

    Respondre
  • #3 Joan
    (09/02/18 09:45)

    Els explicaré als Sr. de DA que és un exemple pràctic de mala fe.
    " Dono la meva paraula d'home andorrà que no tocaré les jubilacions." Aquesta afirmació és va fer amb solemnitat davant de 80 agents de Policia. I quina la va fer sabia perfectament que ni ell s'ho creia. Els fets actuals demostren que malgrat tot la democràcia SI existeix i en democràcia aquests fets s'han d'esclarir i DA ha de ser la primera en fer-ho. De lo contrari la seva credibilitat s'esfumaria com una onada en un mar ataronjat en el crepuscle.

    Respondre
  • #2 Josep
    (09/02/18 09:41)

    "Juan Palomo, yo me lo guiso, yo me lo como" ...

    Respondre
  • #1 john
    (09/02/18 08:16)

    La poca vergonya no té limits, aixo es com els del PP a espanya que estan a la preso, ens volen fer creure que ho han fet bé i que es culpa dels altres jajaja, per cert el diari aquesta noticia la deixen llegir sencera jajaja.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts