nevada

Els camioners tornen a evitar l'RN-22 per la restricció als vehicles de gran tonatge

Els camioners tornen a evitar l'RN-22 per la restricció als vehicles de gran tonatgeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temporal de neu que va afectar la circulació de vehicles dilluns a l’entrada i sortida d’Andorra va tenir ahir els seus últims espeternecs. Mobilitat va destacar la restricció per a camions de 19 tones a l’RN-22 d’accés a França durant tot el dia. El portaveu de l’Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants (Atmca), Víctor Filloy, va explicar que quan això succeeix han “d’estar pendents tot el dia de quan s’aixecaran les restriccions” i que ahir van haver d’evitar aquesta via.

A banda d’aquest fet, Mobilitat va remarcar la necessitat d’utilitzar equipaments especials en algunes vies de les par­ròquies altes al llarg del matí. Les cadenes van ser obligatòries a la CG-2 a partir de Canillo, a la CG-3, al Serrat, i a la CG-4 a Pal. La fase groga es va aixecar pels volts de les 14 hores a totes les carreteres, a excepció de la CG-2 al Port d’Envalira, on les cadenes van ser obligatòries durant tota la jornada.

Quant a la carretera d’Arcalís, que es va tancar dilluns per precaució, va obrir-se a la circulació ahir a les set del matí després que Protecció Civil realitzés treballs per evitar el risc d’allau. El mateix es va fer a les cinc del matí al sector viari que connecta Soldeu i Grau Roig. Per la seva banda, els busos que enllacen el Principat amb Barcelona no van patir cap afectació al seu servei, a excepció d’Autocars Nadals. L’empresa va anul·lar els busos de les 3.30 i de les 6.15 hores del matí cap a la Ciutat Comtal per precaució, segons van explicar al Diari fonts de la companyia.

tracking