TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

tecnologia

Andorra esdevé el 8è país amb més penetració d'Internet

Uns 75.336 usuaris utilitzen la xarxa arreu del Principat, un 98% de població

Andorra esdevé el 8è país amb més penetració d'InternetARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un informe elaborat per la plataforma de gestió de xarxes socials, Hootsuite, i per la consultora digital We Are Social determina que Andorra és el vuitè país amb més penetració d’internet a nivell mundial. L’estudi, anomenat “2018 Global Digital” afirma que el 98% de la població del Principat té accés a internet al mes de gener del 2018, això suposa un total de 75.336 usuaris a la xarxa. L’estudi també conclou que tan sols el 53% de la població mundial té accés a la xarxa global. Segons el rànquing mundial Qatar i els Emirats Àrabs són els països amb més penetració d’internet, ambdós voregen el 100%, amb 2.640.360 i 9.376.171 usuaris respectivament. Els segueixen Kuwait, Bermuda, Bahrain, Islàndia i Noruega, tots ells amb una penetració d’internet del 98%.

El mateix estudi també posa en relleu que el país on menys habitants han tingut accés a internet aquest mes de gener és Corea el Nord, on tan sols 16.000 dels 25,37 milions d’habitants poden usar aquesta plataforma. El rànquing el segueix Eritrea, amb un 1% de la població amb accés a la xarxa dels gairebé 5 milions d’habitants del país. El podi el finalitza Níger, amb un 4% de penetració d’internet d’un total de 19 milions d’habitants. Finalment, l’informe estableix que les zones mundials amb menys penetració es troben a Àfrica i Àsia. A la zona centreafricana tan sols el 12% de la població té accés a internet i al sud d’Àsia la xifra no és gaire millor, el 36% de la població. Es tracta d’algunes de les zones amb més població del món.

tracking