x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
AFERS EXTERIORS

Vicenç Mateu rep el suport del Senat i del Congrés espanyols

El síndic general, Vicenç Mateu, va ser rebut ahir al matí pel president del Senat espanyol, Pío García-Escudero, i la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, amb qui va mantenir sengles reunions per parlar de la cooperació entre els dos parlaments, i en especial de l’establiment d’una relació permanent amb la Comissió Mixta Congrés-Senat per la Unió Europea, en el context de les negociacions d’Andorra per un acord d’associació amb la Unió Europea i l’eventual necessitat de transposar la normativa que conforma el cabal comunitari a la legislació andorrana. El síndic general es reunirà avui amb la Comissió Mixta.
Tant
  • #4 stopxenofobia
    (06/02/18 15:55)

    el reflejo de años de tv3 y coco wash es lo q uno tiene q escuchar por la calle de andorra muchas veces...

    Respondre
  • #3 joana
    (06/02/18 09:16)

    Totalment d'acord amb Lintu. Dieu me un pais on no cal ni s'obliga a parlar la llengua nacional per viure al pais ? I aquest apropament a Espanya es realment vergonyos. Espanya un pais que pinta ben poc a la Unio Europea, i ja no diguem a nivell mundial.

    Respondre
  • #2 Lintu
    (06/02/18 08:16)

    Tenim un govern a qui li agrada massa Espanya ! Al ritme que van, podrien parlar espanyol entre ells i tenir el passaport espanyol ! Sembla que els hi cau la bava cada vegada que Espanya aixeca el dit !! Espanya, Santa Espanya ! El nuestro gobierno de ANDORRA amb el señor “Cabeza de govierno” el señor Ministro de finanzas i el nostre síndic ( com es diu síndic en castellà ? ). A un moment donat, penso que el nostre Copríncep francés hauria d'intervindre perquè això no funciona ! DA està demostrant la seva espanyolització a punt crític ! Lamentable ! El que m'espanta és que no cal parlar català per viure a Andorra ! Això seria impensable en un altre país ! És molt preocupant i està agafant proporcions impensables ! Les conseqüències seran greus i també em preocupa aquesta falta de respecte envers la nostra història i les nostres tradicions. Andorra s'esta apagant poc a poc. Som tant vulnerables que podríem desaparèixer ! Estem venuts a trocets. 

    Respondre
  • #1 FrancAnd
    (06/02/18 07:32)

    Dintre la unió europea, hi han dos països EXTREMADAMENT  importants: Alemanya i ........ França ! Tenim un dels Coprínceps que és el president de la república francesa. No seria millor apropar-nos de França que d'Espanya ? No oblidem que Espanya no és un país dels més estables econòmicament parlant i tampoc políticament ! 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts