POLÍTICA

Visita del síndic general, Vicenç Mateu, al Congrés dels Diputats

Mateu es reunirà demà amb la Comissió Mixta Congrés-Senat per la Unió Europea

Visita del síndic general, Vicenç Mateu, al Congrés dels Diputats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El síndic general, Vicenç Mateu, ha visitat aquest matí el Congrés dels Diputats a Madrid per reunir-se amb el president del Senat espanyol, Pío García-Escudero i la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor. Durant la reunió s'han tractat diferents qüestions, però especialment han parlat de la cooperació entre els parlaments i de l'establiment d'una relació amb la Comissió Mixta del Congrés-Senat per la Unió Europea. Tant Pastor com García-Escudero també s'han ofert a col·laborar amb el Consell General en el marc de la Cimera Iberoamericana de 2020.

A més, no descarten visitar Andorra pròximament, precisament en motiu de la celebració del 40è aniversari de la Constitució espanyola que coincideix amb el 25è de l'andorrana.

Per la seva banda, el síndic general es reunirà demà amb la Comissió Mixta Congrés-Senat per la Unió Europea. Una reunió que s'emmarca en la negociacióper l'acord d'associació amb la Unió Europea. De fet, el síndic ja es va reunir la legislatura anterior amb els presidents de l'Assemblée nationale i el Senat francès.

Vicenç Mateu ha aprofitat la seva estada a Madrid per protagonitzar una conferència al Reial Institut Elcano, on ha parlat de les relacions bilaterals amb Espanya i les negociacions amb la Unió Europea.

tracking