x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

A judici, l'atac de dos pitbulls contra un home

La defensa demana a una dona del país una indemnització que pot arribar als 450.000 euros
El cas de l’home de 64 anys que va quedar esguerrat ara fa prop de dos anys després de ser atacat per dos gossos pitbull propietat d’una ciutadana del país arriba avui a judici a Girona. La defensa demana una indemnització per danys i perjudicis que va dels 250.000 als 450.000 euros, i una condemna penal per un delicte d’imprudència greu pel fet d’haver deixat lliures dos gossos de raça perillosa que van assaltar violentament la víctima.
Els fets van tenir lloc l’11 de març del 2016 a Llagostera (Gironès) quan la mestressa dels dos animals va demanar al veí que
  • #4 Can assassins
    (05/02/18 17:11)

    Un altre judici mediàtic que només serveix per moure milers d'euros,per a res més, demà passarà una altra vegada i un altre xucla tintes s'inflarà a guanyar diners amb víctimes de rostres desfigurats.Sembla que interessi que la societat tingui gossos assassins ....

    Respondre
  • #3 The Observer
    (05/02/18 15:37)

    l'article està a la secció Nacional i l'article diu que l'atac va succeir a Llagostera

    Respondre
  • #2 Madura
    (05/02/18 14:20)

    I mentre a Andorra zona Parc Central i passeig del riu amb els gossos sueltos, fins i tot un rotwailer cada dia a les 7 del mati pel parc central, fins i tot dins del parc quan esta prohibit.

    Respondre
  • #1 justicia ferma
    (05/02/18 13:01)

    En primer lloc dir que es una vergonya que el judici es celebri desprès de dos anys (la lentitut de la justicia es injusticia). Segón, convé ma dura en aquest tema per l'imprudencia i perill per la vida dels ciutadans, i els gossos ja s'han sacrificat?(un gos que ataca sempre ho tornará a fer). Les races perilloses no es poden permetre i s'ha d'inmpedir la seva reproducció i tinença així com els creuaments genètics que els han originat.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts