TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Política

El PS demana informació per l'adjudicació a l'empresa Spai del manteniment informàtic

El PS demana informació per l'adjudicació a l'empresa Spai del manteniment informàticFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general del PS Pere López va presentar una demanda d’informació a Sindicatura perquè el Govern expliqui els detalls del contracte per al manteniment dels equips i programes informàtics del departament de sistemes d’informació (DSI), que es va aprovar fa uns dies i que dimecres passat va sortir publicat al BOPA. En un comunicat emès ahir, la formació socialdemòcrata afirma que aquesta adjudicació “feta de forma directa i amb un import considerable provoca dubtes. Per això, es considera important poder tenir tota la documentació possible sobre la mateixa per, un cop analitzada, esvair-los o acabar de confirmar-los”, indiquen.

L’executiu pagarà 110.649,59 euros a l’empresa Spai, una societat que està administrada per Ot Martí, germà del cap de Govern, Toni Martí, i que farà els treballs de manteniment del hardware i del software de tots els equipaments gestionats pel DSI durant tot l’any. En l’escrit enviat a Sindicatura, el PS sol·licita, en concret, “l’informe d’adjudicació i tota la documentació relacionada amb la contractació” d’aquesta empresa, amb “l’objectiu de poder analitzar el dossier davant dels dubtes que ha generat aquest encàrrec fet des de l’executiu”, apunten des de la formació política.

tracking