cooperació

Vuit familiars de la dona d'Arias Cañete reben noves notificacions de Finances

Vuit familiars de la dona d'Arias Cañete reben noves notificacions de Finances

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) va publicar les demandes que ha tornat a fer la secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals del ministeri de Finances a vuit membres de la família Domecq, començant per Micaela Domecq Solís, la dona de l’ex-ministre espanyol Miguel Arias Cañete. Segons indica el BOPA, les notificacions estan relacionades en matèria d’intercanvi d’informació fiscal i s’han tornat a demanar després de no rebre resposta la vegada anterior. Per a Micaela Domecq serà la segona notificació d’aquestes característiques i si en el termini de deu dies des que es publica al BOPA la interessada no ha donat resposta, per a la secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals les notificacions s’entendran com a practicades a tots els efectes legals.

Les demandes d’informació s’han tornat a demanar a quatre germans més. Serà la segona per a Rafael i Matilde, la tercera per a Fernando José i la primera per a Cecilia. A més, el cunyat Lorenzo Davila Correa també rebrà una notificació, igual que els seus fills, nebots de Micaela, Lorenzo i Juan Pedro.

Les citacions són fruit de les demandes fetes per Espanya, arran de la investigació oberta per l’aparició de la família en els papers de Panamà.

tracking