Detingut el client d'un hotel del Pas per agressions a la policia

Els agents van arrestar quatre persones per violència en l’àmbit domèstic la setmana passada

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va arrestar un total de disset persones entre el 22 i el 28 de gener, segons reflecteix el balanç de detencions de la setmana passada fet públic ahir pel mateix cos. L’incident més destacat va ser l’arrest d’un home no resident de 34 anys al Pas de la Casa per haver estat l’autor dels delictes de maltractament, amenaces, injúries, resistència i desobediència greu a dos agents de la policia del Principat. La patrulla va arribar divendres passat pels volts de les 22 hores a un hotel del Pas requerida pels propiteris de l’establiment. I és que, segons fonts del mateix cos, l’arrestat estava “molt esverat i cridava amb agressivitat la resta dels clients de l’hotel mentre els increpava”. Un dels dos policies va resultat ferit lleument en el forceig amb el detingut quan van intentar controlar-lo. L’agent va ser evaluat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on els professionals del centre mèdic van trobar diverses contusions sense rellevància produïdes durant la intervenció.

A banda d’aquest fet, quatre persones van ser detingudes per violència en l’àmbit domèstic durant la setmana passada. Un home resident de 41 anys va ser arrestat el dia 22 a Encamp després que la seva dona requerís una patrulla de la policia pels volts de la 1 de la matinada al seu domicili. A Andorra la Vella, la policia va detenir un home resident de 41 anys per maltractament envers la seva filla major d’edat. Finalment, una dona i un home residents de 38 i 43 anys respectivament van ser detinguts dimarts a la tarda al seu domicili de Santa Coloma acusats d’una agressió conjugal en què es van veure implicats els dos arrestats.

D’altra banda, la policia va detenir un home resident de 57 anys el dia 23 a la Massana per haver crebantat una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

tracking