x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Esquí

L'associació de monitors troba algun incompliment en els nous contractes

Han detectat que algunes escoles no paguen l’augment de les primes i els dies lliures
L’Associació Andorrana de Monitors d’Esquí ha detectat algun cas d’incompliment dels contractes entre els professionals del sector i les escoles d’esquí, segons va explicar el seu president, Carles Iriarte, en sortir de l’assemblea extraordinària que es va celebrar ahir al centre cultural La Llacuna. “Hem vist alguna irregularitat i alguns dels nostres membres tenien dubtes sobre les primes compensatòries, perquè no estaven segurs d’haver rebut la paga completa, i nosaltres els hem recomanat que s’informin bé i que si no troben la solució, aleshores farem els informes necessaris a les autoritats corresponents”, va dir Iriarte. El president dels monitors d’esquí
  • #7 Carles Iriarte
    (28/01/18 01:13)

    Monitor va dir..
    Precisament per això. La junta es deu als socis de l'AAME, no als que no son Socis. I de socis n'hi ha bastants mes que dels que ús vau manifestar. Un Intereski és el Congres internacional dels Monitors. I les proves son les mateixes que han passat tots els monitors que han format part dels equips de DEMO. No entenc el teu comentari.

    Respondre
  • #6 Monitor
    (27/01/18 21:56)

    Si alguno de la gusta tuviera un poco de dignidad después de una protesta de más de 100 personas alguno de la Junta hubiera dimitido..... Però pesa demasiado la chaqueta de interski. Por cierto que nivel las pruebas..... Del i territori Jjeje ja Menuda banda. Ja ja ja

    Respondre
  • #5 marc
    (27/01/18 20:16)

    Monitor va dir..
    no tens idea del que parles, deus estar molt emprenyat amb el mon, perque de de les 4 afirmacions ques fas no n has acertat ni una o ets una persona molt aburrida i tens massa temps per inventar.
    1. l.aame no es cap cancer, el cancer es la gent que li agrada criticar sense aportar res a canvi.
    2.no tenen totes les portes tancades, ha que encara es mantenen contactes amb directius de diferentes estacions d esqui o de govern.
    3. no es cert que la junta es conpongui de 10 persones igual que no es cert que no es dediquin a la professió...o sigui "monitor".. las cagat 4/4. espero que fent la teva professió siguis més fi que difamant.
    su no, comprat u a cometa i vola.."Jesus", el que s ha de sentir!!

    Respondre
  • #4 Carles Iriarte
    (27/01/18 19:53)

    Monitor va dir..
    Hola Jesús. Potser si, potser fa tres o quatre anys que ens tanquen les portes perquè no els i agrada les veritats que diem, però no per això deixarem de dir-les ni actuar en conseqüència. Lamento que pensis això, tots els socis de l'AAME no ho pensem pas, ni tant sols dels monitors que juguen en contra dels interessos de la professió en benefici propi i/o de la patronal. Cadascú te el seu propi nivell de valors. Un cop mes, tot i l'absurditat del teu atac, rectificar-te en que de la junta actual, 2, jo un d'ells, no estem en actiu i la resta, 7, son monitors en actiu aquesta mateixa temporada.

    Respondre
  • #3 marc
    (27/01/18 19:53)

    aviam..."Monitor"... en primer lloc, si fas alguna critica que sigui constructiva. Jo tambe n estic fins als nassos de veure comentaris despectius sobre un colectiu que intenta cambiar les coses( pot ser no sempre a gust de tothom). Si tan fart estas de com estan fen les coses, aixecat del sofà i fes alguna cosa a part de criticar, que es molt facil queixar_se sense fer res a canvi.
    no tents ni idea del que parles ja que jo coneixo als membres de la junta i practicament tots estan en actiu i son casi tots nivell2.
    El que hauries de fer tu es comprar_te una cometa i volar.

    Respondre
  • #2 Monitor
    (27/01/18 18:39)

    Carlos todavía no te as enterado que tienes todas las puertas cerradas. Sois un cáncer para la profesión.
    Sois 10 personas que no paráis de tocar las narices y lo peor no trabajáis de monitores. Contrate una vida.

    Respondre
  • #1 Carles Iriarte
    (27/01/18 10:39)

    Tant sols voldria matisar algunes coses. Ahir entre els socis es van plantejar dubtes sobre com s'estan aplicant i pagant les primes compensatòries, i com les Escoles les apliquen respecte als dies dobles, triples i les hores extres. En cap cas es va parlar o utilitzar la paraula “irregularitat”. En tot cas primer en parlaríem amb les Escoles. L'AAME no ha demanat mai al govern cap reforma, i menys els canvis que SkiAndorra ha fet als contractes dels monitors. L'AAME nomes ha demanat sempre un conveni col•lectiu per plasmar per escrit i dins la llei les singularitats de la nostra professió. També voldria dir que tot i ser soci i haver assistit en totes les anteriors assemblees, ahir, pel motiu que fos, el soci Sr. Gerard Escoda, no va assistir a l'Assemblea Extraordinària. Si que és va parlar de la reactivació després de molts anys de l'associació que presidia i que sembla que presidirà, que per part de l'AAME és i serà ben rebuda per treballar en pro dels interesso dels monitors.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts