x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Empreses del país treballaran al 'hub' tecnològic de Barcelona

Podran traslladar-se a la Ciutat Comtal durant un màxim de tres mesos
Actua i Barcelona Tech City (BTC) van signar ahir un acord que permetrà a les empreses del Principat gaudir de les oportunitats que ofereix el hub tecnològic barceloní, tant per a la seva internacionalització com per al seu desenvolupament digital. El conveni té una durada d’un any, pror­rogable, i ha tingut un cost de 18.000 euros per a Actua. La iniciativa té l’objectiu de portar les empreses andorranes vinculades al món de la digitalització, l’emprenedoria i la innovació a l’espai físic que Barcelona Tech City té al centre de la Ciutat Comtal. D’aquesta manera, les empreses del Principat podran crear
  • #1 emprenedor
    (24/01/18 10:46)

    I jo em demano, quan alguna d'aquestes empreses andorranes tingui sortida, no creieu que s'instal·laran a Barcelona per facilitats d'ecosistema?
    Lo qual implica montar la societat abaix, pagant els tributs abaix a canvi de ventatges (ecosistema) com poder optar a subvencions estatals, europees, business angels, capital risc, incubadores, acceleradores, etc. que només s'interessa en els empresaris si estan a España. Qual cosa significaria que estariem ajudant als emprenedors a tirar endavant els seus projectes però sense enriquir el teixit/ecosistema del païs perque marxarien un cop els hi funciona. Que n'opineu?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts