Un ferit greu en un accident de trànsit a la rotonda del Sant Eloi

Un home de 60 anys era ahir ingressat a l’UCI amb un traumatisme toràcic

Un ferit greu en un accident de trànsit a la rotonda del Sant Eloi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home resident de 60 anys es trobava ahir ingressat a l’àrea de semicrítics de la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb un traumatisme toràcic greu i diverses fractures, segons fonts del centre hospitalari, després que fos un dels quatre afectats pel xoc lateral entre dos vehicles que va haver-hi diumenge al vespre a la rotonda del Sant Eloi de Sant Julià de Lòria. Malgrat la gravetat i que es mantenia a l’UCI, a última hora de la tarda d’ahir el seu estat es considerava estable i es trobava fora de perill, va informar el cap de guàrdia d’urgències. En l’accident, tres persones més van resultar ferides lleument.

Etiquetes:

El xoc viari va produir-se quan faltava tot just un minut per a les 9 del vespre de diumenge. Va succeir entre un Peugeot 406,que conduïa l’home de 60 anys que va patir les ferides més greus, i un Audi A4, ambdós amb matrícula andorrana. Segons van explicar fonts dels bombers, l’Audi A4 circulava en sentit Espanya i va xocar lateralment contra el Peugeot 406 que s’acabava d’incorporar a la rotonda provinent dels magatzems de la Borda del Germà. A conseqüència de l’accident, el conductor del Peugeot va resultar ferit greument i va haver de ser alliberat del propi cotxe pel cos de bombers, i la passatgera, una resident de 56 anys, es va fer una fractura del peroné. El conductor de l’Audi, de 19 anys, va patir una fuetada cervical i l’acompanyant, de 20 anys, també va ser atesa per dolors a les cervicals. Els tres ferits amb lesions lleus van ser donats d’alta de l’hospital poc després de ser-hi traslladats, segons les fonts del centre hospitalari.

Fins al lloc dels fets, diumenge al vespre, va desplaçar-se la policia, tres dotacions dels bombers amb vuit efectius i una ambulància del servei d’urgències mèdiques (SUM) amb un metge.

Contusió per un atropellament

Una dona resident de 46 anys va resultar també ferida lleument ahir després d’un atropellament al carrer Mossèn Lluís Pujol, a Santa Coloma. El cos de policia va rebre l’avís pocs minuts abans de les 9 del matí, després que un Citroën C4 amb matrícula andorrana atropellés la vianant per causes que no van transcendir. La dona va patir una contusió a la cama, segons van confirmar fonts hospitalàries.

tracking